dinsdag, oktober 3, 2023

De Tracks van de Maand (hardstyle) by Dj Thera: maart 2018

-

Home » Algemeen » De Tracks van de Maand (hardstyle) by Dj Thera: maart 2018

Iedere maand bespreekt Dj Thera 5 opvallende releases uit het spectrum van de hardere dancestijlen (hardstyle, hardcore en freestyle). Dit keer de oogst van de maand maart 2018, met aandacht voor o.a. B-Freqz, Psyched en Kasparov. 

T.C.C. – We Do It Anyway

Theracords Classics

T.C.C. staat voor Theracords Classics Collective, een groep die bestaat uit Theracords-artiesten die onder deze naam de oude Theracords sound laten horen door middel van nieuwe tracks. Het nieuwste wapenfeit heet ‘We Do It Anyway’. Bij deze onvervalste harde reverse bass track, die na de break opbouwt met een geweldige catchy melodie, ontbreken de ouderwetse hard trance invloeden ook zeer zeker niet.

B-Freqz ft. Jonjo – Rebirth

Roughstate

Het is bijna weer zover! Het festivalseizoen gaat eindelijk weer beginnen. Als eerste op de agenda staat steevast het geweldige Rebirth Festival. Dit jaar is het aan B-Front en Frequencerz – als B-Freqz – om het officiële anthem aan te leveren en daar krijg ik meteen het festivalgevoel bij. Missie geslaagd! Deze track maakt me ook erg nieuwsgierig naar het binnenkort te verkrijgen album van B-Freqz. Dit smaakt naar meer!


Volg TIOH op Facebook


Code-E – Boundaries

Ignition

Het muzikale talent van de jonge Nederlandse artiest Cody Hidding is duidelijk aanwezig bij zijn Sonata E.P. release op Ignition. De track ‘Boundaries’ is momenteel een van mijn favoriete tracks door de aanstekelijke melodie en het gebruik van een lekkere reverse bass in het begin van de track. Soms hebben tracks helemaal geen vocalen nodig om zich te onderscheiden van de massa. Boundaries slaagt daar mijns inziens volledig in.

Psyched feat. MC I See – Alles Kut Enter

Theracords

Internethelden, hier is jullie nieuwe lijflied! De track ‘Alles Kut Enter’ heeft echt een geweldige videoclip die hier mooi op aansluit. Psyched heeft echt weer een gave sound te pakken en die me doet denken aan de tijd toen hij nog bij TillT Records zat. Ik denk dat menig fan heel blij is dat hij op die toer weer aan het produceren is. Ik in ieder geval wel!

Kasparov – People!

PIJN! Records

Tenslotte gaan we deze maand nog een klein tandje sneller met de nieuwste track van Kasparov op zijn eigen label PIJN! Records. ‘People!’ heeft voor mij die perfecte ouderwetse hardcore vibe waar ik een grote glimlach van op mijn gezicht krijg. De welbekende vocalen en zomerse melodie passen heerlijk bij elkaar en het contrast met de vlammende kicks vind ik echt magistraal. Echt een hardcore pareltje dit!

Bekijk hier de oogst van februari.


Dj Thera

Dj Thera (Pieter Heijnen) was ooit onderdeel van het duo Brennan & Heart (nu Brennan Heart), totdat hij in 2005 verder ging als solo-artiest. Sinds 2008 is hij hét gezicht van platenlabel Theracords. De Limburger maakte tot nu toe 2 albums (Training Sessions en The New Era) en hij draaide door de jaren heen op evenementen als Defqon.1, Decibel outdoor festival, Q-BASE en Hard Bass.

Dj Thera

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Nieuwe hardstyle releases in april 2022: De top 3 van Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...