vrijdag, december 8, 2023

De Tracks van de Maand by Hauz of Wax: November 2018

-

Home » Biki90 » De Tracks van de Maand by Hauz of Wax: November 2018

Iedere tweede dinsdag van de maand bespreekt vinyl-speciaalzaak Hauz Of Wax een aantal opvallende releases uit het spectrum van de mildere dancestijlen (van disco en house tot techno). Die komen uit de eigen schappen met het zwarte goud, maar ook erbuiten. Dit keer bespreekt Hauz Of Wax de oogst van de maand november, met onder meer tracks van Ghost In The Machine, Regal & Amelie Lens en Setaoc Mass.

Route 8303 Exercise

Label: This Is Our Time

Route 8 neemt een omweg om zijn levenslange geliefde te bezoeken en een fijn zuur bad te nemen. Vier tracks: één om in de stemming te komen, één om te stampen, één om te knallen en als laatste één om je avond te beëindigen of gewoon om de nacht te beginnen. PS: geen van deze tracks is ‘ID26min’ van Boiler Room, maar beter.


Volg TIOH op Facebook:


Setaoc MassSurface For Air EP

Label: Soma Quality Recordings

Soma verwelkomt Setaoc Mass: geboren in Manchester, wonend in Berlijn met zijn label debuut Surface For Air EP en al lange tijd favoriet van het Soma-kamp. Sam’s energieke techno en creatieve stijl stonden ook al enige tijd op de wensenlijst. Met enkele gigantische releases op zijn eigen SK11-label levert hij nu vier verwoestende, clubklare wapens.

Zijn stijl is dominant op alle 4 de tracks aanwezig, maar Sam injecteert ze nog steeds met een dosis emotie. Verwacht zowel kronkelende sequenties als ambient als etherische soundscapes die door en door gepeperd zijn. Waardoor iedere track een uniek, onderscheidend geluid krijgt.

Mall Grab – How The Dogs Chill, Vol. 1

Label: Looking for Trouble

Producer en dj Mall Grab presenteert zijn nieuwe EP op zijn gloednieuwe label Looking For Trouble.  De nieuwe release komt voor op zijn komende Looking For Trouble-tour, inclusief een headline-show in E1 Londen op 6 oktober.

https://www.youtube.com/watch?v=r4JDsBtvg1Q

Regal & Amelie Lens – Involve 020

Label: Involve

Involve Records blijft de meest opwindende techno tunes verzorgen. Deze keer presenteert labelbaas Regal zelf zijn eerste samenwerking met één van de meest gerespecteerde talenten van België, Amelie Lens. Twee originele tracks en twee remixes van de volgende generatie techno-titanen. Vier cuts die vorm geven aan een EP die op het punt staat een instant dansvloer killer te worden.

Ghost In The Machine – Sausage of Unity EP

Label: Genosha

Opgepast! Ghost in the Machine is terug en volledig van plan om de voetjes van de vloer te krijgen met hun unieke techno-stijl. Het is allemaal erg donker, zwaar en beukend, maar onmogelijk om niet leuk te vinden. Het is eigenlijk meer van hetzelfde, wat geweldig is. Het enige echte verschil met hun vorige EP’s is dat deze op blauw vinyl is gedrukt.

 


Hauz of Wax

Vinylspeciaalzaak Hauz Of Wax is gevestigd in BANK15, Spoorlaan 350 in Tilburg. Zie ook hun Facebookpagina.

Tracks van de Maand - Hauz of Wax

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

House en techno in december: de maandtips van Casper Gout

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Casper...

House en techno in november: de maandtips van Casper Gout

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Casper...