maandag, november 29, 2021
spot_img
HomeMusicNieuwe EDM & future house releases: De top 3 van Juliano van...

Nieuwe EDM & future house releases: De top 3 van Juliano van der Knaap – Juli

-

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 op het gebied van EDM en future house van Juliano van der Knaap. Plus de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Matisse & Sadko feat. Alex Aris – Dawn

Monomark Music

De Italiaanse broers Matisse & Sadko maakten samen met singer/songwriter Alex Aris het nummer ‘Dawn’, een release van topkwaliteit. De samenwerking komt niet uit de lucht vallen: de muziekkunsten van de artiesten kwamen in 2019 samen in ‘Mistaken‘, een monsterhit die ze samen met Martin Garrix uitbrachten.

‘Dawn’ bevat aanstekelijke, euforische melodieën met een orkestraal tintje, iets waar Matisse & Sadko zeer zeker bekend om staan, en vocalen van Alex Aris die perfect aansluiten. Nog een recent uitgekomen nummer van deze artiesten-combinatie horen? Dan is ‘Heal Me‘ een aanrader.


Curbi – Seeing Is Believing

STMPD RCRDS

Als tweede release heb ik een geweldige plaat van Curbi geselecteerd. De producent uit Groot-Brittannië tekende op 16-jarige leeftijd een platencontract bij Spinnin’ Records en brak door met ‘Discharge‘. Een deep house-track met meer dan zeven miljoen streams op de teller.

- Advertisement -

In de loop der jaren is Toby, zoals de dj in het echt heet, steeds meer gaan experimenteren met zijn muziek. Dat is ook te merken aan ‘Seeing Is Believing’. Een track waarbij je niet met je ogen, maar met je oren vrij snel merkt dat het een meesterwerkje is!

Leuk feitje: de producent heeft zijn eigen stem gebruikt voor dit project en daar is indrukwekkend mee gespeeld. Het is een energiek nummer geworden met verfrissende plucks en drums, iets wat zeker thuishoort op STMPD RCRDS.


Armin van Buuren & Dubvision feat. YOU – I Should Be Loving You

Armada Music

We sluiten mijn top 3 groots af met een samenwerking tussen Armin van Buuren en DubVision. De dj’s hebben een stijl die erg dichtbij elkaar ligt, maar een samenwerking kwam er eerder nog niet van. ‘After they delivered an epic remix of my track I Need You, I knew I wanted to collab with DubVision someday!’, vertelde Armin van Buuren in een social media-bericht.

De heren hebben voor deze release hun eigen unieke sound tot een mooi geheel gevormd. Daarbij heeft de track een meeslepend ritme, evenals de fijne drop en zang van YOU. Ik durf te wedden dat ‘I Should Be Loving You’ een zomerhit wordt en dat radiostations dit grijs gaan draaien.


Spotify-lijst EDM en future house releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De EDM en future house releases voor deze maand:


Meer tips over EDM en future house releases?

Check hier de eerdere artikelen van Juliano van der Knaap over EDM en future house. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Trance in november: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Trance-boek ‘Hypnotised’: Lees-encyclopedie voor de echte liefhebber

Je moet er even voor gaan zitten: met 322 pagina’s is ‘Hypnotised - A Journey Through Trance Music’, verschenen...