dinsdag, oktober 3, 2023
HomeGenresHardstyleDe top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste...

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Peter de Valck op het gebied van hardstyle in juni 2022. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

DJ Thera & Geck-o – Give It All

TC CLASSICS (THERACORDS CLASSICS)

Wij trappen de hardstyle releases van juni 2022 af met een collab van twee muzikale boezemvrienden: DJ Thera en Geck-o. Beide heren kleuren vaker buiten de lijntjes, zowel in hun solo-releases als in hun samenwerkingen. Zo ook met hun nieuwste creatie.

- Advertisement -

‘Give It All’ is een moderne productie waarin een mengelmoes van verschillende muziekinvloeden en -stijlen (hardtrance, techno en early hardstyle) samensmelten. De keiharde kick en reverse bass brengen bovendien nostalgische gevoelens naar boven!


Ghost Stories – Primal Energy (Haunted Grounds)

Q-DANCE

Ghost Stories is een live-act die voortkomt uit het nummer één hardstyle duo D-Block & S-te-Fan en zangeres Evelyn. Evelyn Bakker is de zus van D-Block (Diederik Bakker) en brengt een sensuele en emotionele touch met haar indrukwekkende stemgeluid.

‘Primal Energy’ kan als ‘opvolger’ van het gelijknamige Defqon.1 2020 Anthem worden betiteld. De energieke mid-intro en vocalen springen er met kop en schouders bovenuit.

Wij kunnen niet wachten om deze track tijdens de eindshow te aanschouwen op de ‘Haunted Grounds’ van Defqon.1 Festival 2022.

Our inner fire awakens
It was a force of nature
One that bursts from within
Together, we shall rise
Primal energy, Defqon.1

Ghost Stories – Primal Energy (Haunted Grounds)

Phuture Noize – Landmines

BLACK MIRROR SOCIETY

Zaterdag 23 april jongstleden had Phuture Noize de eer om zijn eigen X-Qlusive te hosten. De track die ons het meest is bijgebleven en die ons die avond in vervoering bracht was ‘Landmines’. De track is vorige week uitgebracht op zijn eigen label: Black Mirror Society.

Deze parel staat al een week op repeat en wordt alleen nog maar beter! Van de melodie en de kicks tot de sfeer en de vocalen; alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Een regelrechte kanshebber voor de TOTY: Track of the Year.


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Peter heeft zijn eigen hardstyle-playlist voor TIOH gemaakt:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere hardstyle tips van Peter de Valck en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Overlijden hardstyle-dj Delete slaat in als een bom

Met grote verslagenheid heeft de dancewereld kennisgenomen van en gereageerd op het overlijden van Ryan Biggs, beter bekend als...

SIL IN BERLIJN #4: Feesten als een Berliner

This Is Our House-presentator Silvana verblijft deze maanden in Berlijn, vanwege een stage. Ons kan ze natuurlijk niet missen,...