zaterdag, september 23, 2023
HomeGenresHardstyleNieuwe hardstyle releases in augustus: De top 3 van Mandy van der...

Nieuwe hardstyle releases in augustus: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck op het gebied van hardstyle. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Kronos & Adaro – Up 2 No Good

SCANTRAXX BLACK

Na zijn recentelijke collab met B-Front knalt Kronos er andermaal een regelrechte hit uit! Ditmaal samen met Haunter Of The Dark: Adaro.

Het is een ragfijne combinatie van deze twee heren, uitgebracht op het Scantraxx Black sublabel. De melodie voelt vanaf de allereerste seconde vertrouwd aan en de reverse bass en volle, krachtige kicks zorgen ervoor dat er een flinke bak energie wordt meegegeven aan de track.

You’re the diamond dropper of the neighborhood
And every time I see you
You’re up to no good


Degos & Re-Done – Underground Noise

NIGHTBREED RECORDS

Ein-de-lijk, daar is-ie dan! Na twee jaar wachten is de langverwachte soloplaat van Peter Damen en Thijs de Heer gereleaset. B-Front draaide de track van de Achterhoekers al in zijn Defqon.1 2019 set op de de overvolle RED mainstage. “Van wie zou deze nagelnieuwe plaat nou zijn?”, vroeg het hardstylepubliek zich destijds hardop af.

Zoals de titel al doet vermoeden, begint de track met duistere underground geluiden. Het is een track met gated kicks die het beste omschreven kan worden als georganiseerde chaos. Een knaller van formaat van Degos & Re-Done!

- Advertisement -

Inna – Hot (Sound Rush Remix)

ROTON MUSIC

Na de succesremix van Cascada’s Everytime We Touch besloten de goedlachse tweelingbroers om een remix te doen van INNA – Hot.

De bloedmooie Roemeense INNA bracht deze track in 2009 uit en sindsdien heeft het de wereldwijde hitlijsten veroverd. Door deze meer dan geslaagde remix van Sound Rush ga je al dansend en meezingend op een trip down memory lane.

De losgaande party people in de videoclip – die samen genieten in de zomerzon – geven extra schwung mee aan de track. Ook Dirty Workz artiest MANDY komt voorbij in de clip.

Catchy met de hoofdletter C!


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top 3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top 3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De oordoppentest: welke partyplug is het fijnst?

Een kwart van de jongeren in Nederland heeft gehoorschade en met dat feit is het belang van het dragen...

Overlijden hardstyle-dj Delete slaat in als een bom

Met grote verslagenheid heeft de dancewereld kennisgenomen van en gereageerd op het overlijden van Ryan Biggs, beter bekend als...