dinsdag, oktober 3, 2023
HomeGenresHardstyleNieuwe hardstyle releases in februari: De top 3 van Mandy van der...

Nieuwe hardstyle releases in februari: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck op het gebied van hardstyle in februari 2022. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Frequencerz – Ascend

ROUGHSTATE

Als Niels Koster en Pepijn Hol (Frequencerz) met een nieuwe release op de proppen komen, is er geen ontkomen meer aan. ‘Ascend’ is een fantasierijke track die het innerlijke vuur in je aanwakkert. Een zachte vrouwenstem wordt vergezeld met drums, het geluid van een feniks, een pakkende melodie en herkenbare kicks. Het nummer is o zo goed doordacht en staat als een huis.

Helaas is de track maar van korte duur. Wij hadden graag nog meer van deze track willen horen en zien. Bovendien zouden wij ‘Team Frequencerz’ willen complimenteren voor het artwork van de EP ‘The Wolves Are Back | Chapter I’ en ‘Ascend’. Deze nieuwe stijl is botergeil!

- Advertisement -

Vertile – On My Own

Q-DANCE RECORDS

Hitmachine Vertile tovert weer een nieuwe release uit zijn hoge hoed! ‘On My Own’ is afgelopen uitgebracht op het label van evenementenorganisatie Q-dance.

De tekst “Learning how to make it on my own” is meermaals te horen in de track en het is ook zeker iets waar Mees van den Berg enorm mee bezig is. In een rap tempo is dit multitalent op weg naar de top.

Het nummer is verpakt met zijn sferische signature sounds en de karakteristieke krachtige kicks die je inmiddels al kunt dromen. Ook zit er een catchy melodie in verwerkt die menig hardstyle liefhebber spontaan doet bewegen.

>> Lees ook – Afteren met Huisgenoten: Dit zijn onze hardstyle hoogtepunten van 2021


Rebelion – City Lights

ACID REIGN

Onze volgende release is een bijzondere en gaat gepaard met een absoluut hoogtepunt voor de heren van Rebelion. Een dubbel en dik verdiend eigen label, genaamd ‘Acid Reign‘. Acid Reign is een splinternieuw dochterlabel van Dirty Workz en de track ‘City Lights’ is de allereerste release op het label.

Met de ijzersterke melodie, melancholische vocalen en rebelse kicks wordt je als liefhebber helemaal het nummer mee ingezogen. Met name de break en opbouw naar de laatste climax maken het voor ons compleet.

De overstap naar Dirty Workz heeft het Schotse duo dus bepaald geen windeieren gelegd. De kwaliteit van de releases is enorm gestegen. Chapeau!

𝘑𝘰𝘪𝘯 𝘶𝘴 𝘰𝘳 𝘥𝘰𝘯’𝘵
𝘌𝘪𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘸𝘢𝘺 𝘵𝘩𝘦 𝘮𝘦𝘴𝘴𝘢𝘨𝘦 𝘪𝘴 𝘤𝘭𝘦𝘢𝘳
𝘞𝘦 𝘢𝘳𝘦 𝘩𝘦𝘳𝘦 𝘵𝘰 𝘵𝘢𝘬𝘦 𝘰𝘷𝘦𝘳


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere hardstyle tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top 3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top 3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Overlijden hardstyle-dj Delete slaat in als een bom

Met grote verslagenheid heeft de dancewereld kennisgenomen van en gereageerd op het overlijden van Ryan Biggs, beter bekend als...

SIL IN BERLIJN #4: Feesten als een Berliner

This Is Our House-presentator Silvana verblijft deze maanden in Berlijn, vanwege een stage. Ons kan ze natuurlijk niet missen,...