Nieuwe hardstyle en hardcore releases: De top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck – februari

-

Home » Music » Releases » Nieuwe hardstyle en hardcore releases: De top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck – februari

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top-3 van nieuwe releases. Hieronder de top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck op het gebied van hardstyle en hardcore en de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

The Pitcher & Mary Sweet – Collide

I AM HARDSTYLE

Tijdens ‘The Sound Of Decibel’ afgelopen zomer klonken de klanken van ‘Collide’ al over het uitgestrekte Beekse Bergen terrein. Na ‘Keep It Up’, ‘Together As One’ en ‘Dreamers’ wederom een festivalplaat pur sang met de typische signature sound en karakteristieke synths van The Pitcher.

Singer-songwriter Mary Sweet doet op haar beurt een flinke duit in het zakje met haar engelachtige en emotionele stemgeluid.

Bovendien zijn er in bovenstaande videoclip speciale hoofdrollen weggelegd voor de trouwe viervoeters Boulard & Twirre. 🐕 🐕 #ThisIsMySound


Primeshock – Cheat Codes

DIRTY WORKZ

De eerste release van 2021 van het goedlachse duo Primeshock (voorheen Aeros & Blackburn) is er één om je trommelvliezen te doen laten trillen. De track, uitgebracht op het toonaangevende platenlabel Dirty Workz, is het best te omschrijven als enorm energiek en bedrieglijk catchy.

De driedubbele dosis drive zorgt ervoor dat je – bij het afspelen van de plaat – de werkdag ook zonder een kop koffie doorkomt. Daarnaast kun je haast onmogelijk een potje FIFA 21 of Battlefield verliezen met deze track op de achtergrond.

“Yeah, when we’re in the freak mode. We don’t need no cheat codes! 🎮”


Promo – Real Fiyah 🔥

THE THIRD MOVEMENT

Het innerlijk vuur is nog geenszins gedoofd bij levende legende Promo. Huisschrijver Peter maakte in 2011 kennis met Sebastian Hoff tijdens ‘zijn’ Thrillogy in de Jaarbeurs te Utrecht en heeft sindsdien een zwak voor zijn (early) hardcore setjes.

Ook zijn nieuwe producties kunnen ons bekoren. Dit is échte hardcore. Hardcore zoals het bedoeld is. Een combinatie van elementen uit het verleden, het heden en de toekomst. Voor iedereen met gevoel in z’n donder en met liefde voor krachtige hardcore kicks is deze knaller van formaat een ‘must-listen’.

“The motherf*cking saga continues!”


Spotify-lijst harde stijlen releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle en hardcore?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over hardstyle en hardcore. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

De top 3 hardstyle releases in september 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...