Nieuwe hardstyle releases: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck – juli

-

Home » Music » Releases » Nieuwe hardstyle releases: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck – juli

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck op het gebied van hardstyle. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Wildstylez – Sanctuary (feat. Lindi)

ART OF CREATION

Joram Metekohy, alom bekend als Wildstylez, kwam vorige week donderdag met een prachtplaat uit. Als lid van de Art Of Creation (en Project One) crew stelt deze legende nooit of te nimmer teleur. Zijn ultraeuforische melodieën zijn ditmaal gecombineerd met het prachtige zanggeluid van Lindi. Laat je meeslepen door de karakteristieke Wildstylez vibe!

Deze track krijgt een speciaal plekje in ons hart, mede dankzij de lyrics die naadloos aansluiten op de situatie waar heel de scene zich op dit moment in begeeft. Exact datgene wat iedere hardstyle-liefhebber mist, wordt in deze track uitgesproken. Ons heiligdom. Dit gevoel wordt extra versterkt door de audiovisuele middelen.

here we find shelter
here we are free
we are united
this is our sanctuary


Rejecta ft. Last Word – Still We Rise

Q-DANCE RECORDS

Vers van de produceerpers. Dit is één van de tracks uit het Defqon.1 ‘Writing Camp’, waar producers, dj’s en zangtalent in verrassende combi’s werken aan misschien wel die ene tophit. Na 30 seconden komen de energieke kicks ons al om de oren gevlogen en worden wij van onze stoel omver geblazen. De ‘ouderwetse’ festivalbeelden geven een vertrouwd beeld, waarin Wesley Joosten helemaal uit zijn plaat gaat achter de draaitafels. Een Rejecta productie pur sang.

Last Word verzorgt de vocals, die in de break in schril contrast staan met de rauwheid van het nummer. Dat zorgt voor een mooie mengelmoes, waarbij je helemaal wordt meegezogen in het nummer. Wat ons betreft steekt de mid er met kop en schouders bovenuit. Met name de screeches zorgen voor een flinke bak energie!

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om deze ‘opvolger’ van ‘Rise Of Rejecta’ live te horen!


Clockartz – Sign Of Angels

I AM HARDSTYLE

Met onze derde track in de top 3 blijven wij nog even in de hogere sferen! De Italiaan Clockartz, die zich onlangs aansloot bij de I Am Hardstyle-familie, komt met een sferische track, bestaande uit een epische melodie, gated kicks en ietwat rauwe vocalen.

De stem begeleidt de luisteraar stukje bij beetje naar de hemel. Al met al een track die niet zou misstaan als een soundtrack bij een film. Bellissimo! 🇮🇹


Spotify-lijst harde stijlen releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle en hardcore?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over hardstyle en hardcore. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...