HomeGenresHardstyleNieuwe hardstyle releases in september: De top 3 van Mandy van der...

Nieuwe hardstyle releases in september: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck op het gebied van hardstyle. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Primeshock ft. Diandra Faye – Addicted To The Night

DIRTY WORKZ

De heren van Primeshock blijven zich maar stormachtig ontwikkelen bij Dirty Workz en komen met de nazomerhit ‘Addicted To The Night’ op de proppen. De drive, energie en sfeer – in combinatie met het heerlijke stemgeluid van Diandra Faye én een machtige melodie – maken de track tot een kloppend geheel.

Met tracks als Power Up, Cheat Codes en Everybody Dance Now wisten Bart Peters en Thijs Verdegaal ook al precies de juiste snaar te raken. Keep up the good work!

- Advertisement -

Rooler & Villain – Hammertime

Q-DANCE RECORDS

Begin 2021 klopten Master of Ceremony Villain en Marcel van Deepack aan bij het hoofdkantoor van Q-dance met het verzoek om POWER HOUR The Movie. Het verzoek werd ingewilligd en tijdens Defqon.1 At Home, exclusief op Q-dance Network, werd The Movie vertoond. Hier een sneak peak mocht je hebben gemist.

Hieruit kwamen ook meerdere dikke nummers, waaronder deze van Rooler & Villain.

De video heeft ontzettend veel weg van de videoclip van de track Satisfaction van Benny Benassi. Laten we maar blij zijn dat sommige dames nog beschermende handschoenen, helmen en brillen dragen! 😉

Na een flinke opbouw en uitleg wat je allemaal met een hamer kunt doen, komt er na een minuut een enorm ‘lompe’ kick die je van Rooler kunt verwachten. Deze enorme klappen houden het gehele nummer aan. Simpel, maar effectief!

Beluister de track met je smerigste bass face op standje burenruzie.


E-Force & Bloodlust – Deathblow

END OF LINE RECORDINGS

Na twee jaar is-ie daar eindelijk: de collab van Edward Aandewiel (E-Force) en Manji Deckers (Bloodlust). Veel doorgewinterde fans bleven maar vragen wanneer deze klapper uitgebracht zou worden en afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover!

De rauwdouwers beginnen de track al meteen met enorm veel geweld. Het Oosterse samoerai deuntje is een waardige toevoeging aan de track. Hoewel de melodie en de driedubbele dosis drive ervoor zorgen dat deze knaller van formaat volledig tot zijn recht komt.

Het was het wachten waard!


BONUSTRACK: The Pitcher & Slim Shore ft. Sam Lemay – This Is Who We Are (Power Hour Gospel Edit)

Q-DANCE RECORDS

Onze hardstyle huisschrijvers trakteren jullie deze maand op een bonustrack. Een superspeciale edit die perfect aansluit bij de huidige situatie waar onze scene zich nog steeds in bevindt.

Although we’re not together, we are still connected. Hardstyle is what we live for, and this is who we are.

In het gospelkoor zie je verschillende artiesten voorbij komen: onder andere B-Front, Frontliner, MC DV8, N-Vitral, SEFA, Adaro en natuurlijk The Pitcher zelf.

De track symboliseert wat de kracht van deze muziek is en laat ons doen herinneren hoe saamhorigheid eruit ziet!


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top 3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top 3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

15 jaar Intents Festival in 15 bijzondere momenten

Intents Festival staat aan de vooravond van een bijzonder jubileum. Het driedaagse festival in Oisterwijk viert dit jaar het...

Interview: Nathan gaat viraal met zijn spraakmakende danspasjes

Danceliefhebbers die de sociale media een beetje bijhouden zullen de naam Nathan's Crazy Dance Moves vast voorbij hebben zien...