LUISTER TERUG: TIOH On Air #4 met Corren Cavini en Jaden Raxel

-

Home » Biki90 » LUISTER TERUG: TIOH On Air #4 met Corren Cavini en Jaden Raxel

Op vrijdagmiddag 20 december vond de 4e editie plaats van This Is Our House On Air. Tijdens deze Winterspecial in de foyer van Club Smederij werd gedraaid door Jaden Raxel (warm-up) en Corren Cavini. Hieronder kun je volledige livestream terugkijken. Of de radioshow terugluisteren zoals deze diezelfde avond op Omroep Tilburg te horen was. Die bevat het eerste uur van de set van Corren Cavini, plus een interview met deze upcoming melodic techno-artiest. 

 

Na het zonnige debuut in de tuin in september, gingen we dit keer met de live editie van onze radioshow de foyer van Club Smederij in. Dit is de ruimte áchter de club, die maar heel af en toe gebruikt wordt.

Corren Cavini

Headliner Corren Cavini (Corné Kamminga) is een jonge dj/producer die nog aan de Rockacademie in Tilburg studeert. Hij maakt echter al flink naam binnen het deep house- en melodic techno-genre. Corné bracht reeds releases uit op vooraanstaande labels als YoshiToshi en Days Like Nights, van Eelke Kleijn.

Jaden Raxel

De warm-up werd op Corné’s uitnodiging verzorgd door Jaden Raxel, ook een opkomende naam in de melodic techno. Een van zijn laatste wapenfeiten: zijn remix van Third Person’s ‘Two Of Us’, die hoge ogen gooide op Beatport en diverse keren opdook in de sets van Tale Of Us.

This is Our House On Air is een maandelijkse uitzending (ook op Omroep Tilburg) met ieder kwartaal een live special bij Club Smederij. Tijdens de eerstvolgende reguliere edities verwelkomen we respectievelijk Sam van Nieuwamerongen (Gin Fizz) en Marit Smeitink (Club Smederij).

Op 27 maart is de volgende live editie, de Spring Special, met als dj’s Petterson en Sandeep. Hier de eventpage.

This Is Our House On Air Coming Up

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Zitten en liggen als het nieuwe dansen: Festival verlegt koers

De corona-versoepelingen zijn nog geen twee weken van kracht of er zijn, ondanks het verbod van de overheid op...

This Is Our House On Air #8: Applescal (interview + guest mix)

Te gast in de 8e aflevering van onze radioshow This Is Our House On Air was Pascal Terstappen. Als...