vrijdag, april 23, 2021
HomeMusicUrbanNieuwe urban en eclectic releases: De top-3 van Chris Breuer - december

Nieuwe urban en eclectic releases: De top-3 van Chris Breuer – december

-

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top-3 van nieuwe releases. Hieronder de top-3 van Chris Breuer op het gebied van urban en eclectic. Met deze maand voor het eerst ook een Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Yung Dada – No 4get

DADA

In deze donkere dagen verlangen we niet alleen naar gezelligheid met heel de familie onder de kerstboom, of een kerstborrel met al je collega’s. Nee, we verlangen ook een beetje naar de zomer, want dan kunnen we weer lekker aan het strand liggen… Toch!? Dat zou eens wat zijn!

Sluit je ogen, denk aan dit gegeven en luister Yung Dada – ‘No 4get’… Meer hoef ik niet te zeggen…


Pop Smoke – What you know bout Love

Republic Records

- Advertisement -

Pop Smoke weet met deze track mijn hartje voor de R&B en hiphop uit de jaren ’90 weer te laten smelten. En dat was even geleden! Met de sample van Ginuwine’s ‘Differences’ stond ik meteen aan! De mellow-vibe en de lekkere old school hiphop drums maken voor mij deze track één van Pop Smoke’s beste platen van zijn laatste album: ‘Shoot For The Stars Aim For The Moon! En dat is een flink album: het bestaat uit maar liefst 34 tracks!


Madsko & Piedra – Body Gud

Urban Elite Records

Als we het over straight-on partytracks hebben, dan hebben we het over Madsko & Piedra’s ‘Body Gud’. De aanstekende lead en de dikke drums maken van menig vrouwenbil een schuddend object. Helaas voor eventjes in de huiskamer, maar zodra de clubs en festivals weer open gaan móet deze track in menig dj-playlistje staan!


Spotify-lijst urban en eclectic releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen met ingang van deze maand ook een Spotify-lijst samen van 25 tot 30 nummers die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De urban en eclectic releases voor deze maand:


Meer tips over urban en eclectic?

Check hier de eerdere tips van Chris Breuer. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Chris Breuer
Chris Breuer is de 'Huisgenoot' die zich vooral bevindt in de Eclectische scene. Hoewel hij op journalistiek gebied nog een broekie is, heeft hij door zijn jarenlange ervaring als Eclectisch/House DJ (Kriss-One en tegenwoordig CHIMP) in deze scene genoeg ervaring opgedaan om jouw als lezer op de juiste manier te informeren. Hij neemt je dan ook mee naar de beste releases in zijn maandelijkse top-3 op het gebied van urban en eclectic. Wil jij dat Chris verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe urban of eclectic releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Nieuwe hardcore releases: De top 3 van Joes Maas – april

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

Luister terug: Dutch Dance Talks – Hardcore Special met Da Mouth Of Madness en Rob Gee

De 8e aflevering van Dutch Dance Talks had een speciale invulling. Op donderdag 15 april konden de luisteraars, hosts...