donderdag, januari 27, 2022
HomeGenresUrbanUrban & Eclectic in mei: de tips van Chris Breuer

Urban & Eclectic in mei: de tips van Chris Breuer

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen, Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Trance-tips worden verzorgd door Erwin HerkelmanChris Breuer weet alles van urban-eclectic. Hieronder zijn persoonlijke tips voor mei 2021. 

KION Worldwide

Elke zaterdag en zondag op Twitch

Chris Breuer

‘KION Wordwide’ uit Utrecht is een online streaming community die verschillende top dj’s van over de hele wereld bij elkaar brengt en zo de dikste stream feesten online op het medium Twitch organiseert. De main sound die de dj’s draaien zijn ‘bending tunes & future vibes’. 

Wat dat is? Dat zijn dikke urban tunes, dancehall vibes en future beats die de dj zelf produceert, of die je zelden door je speakers hoort. Erg origineel en eigentijds. Dj’s als Jael, Jeftuz, Miguel Kaidel (FunX) en resident Kaiico hebben al op deze stream mogen draaien.

- Advertisement -

Iedere zaterdag en zondag kun je deze stream checken via Twitch. Binnenkort zal de planning van mei online gaan dus hou vooral de verschillende socials in de gaten!

>> Instagram
>> Mixcloud


Bad Elephant

Zaterdag 15 mei van 20:00u tot 22:00u

Chris Breuer

Het super dikke concept vanuit Club 22-24 in Doetinchem, ‘Bad Elephant’, heeft 15 mei a.s. een hele toffe livestream in petto. Van 20:00u tot 22:00u kun je genieten van de tunes van Greentree en Sam Blans zal ook zijn zomerse beats door je speakers laten knallen onder de begeleiding van host MC May.

Check snel het Facebook-event en maak van jouw zaterdagavond een top avond!


Meer tips over urban en eclectic?

Check hier de eerdere tips van Chris Breuer. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Chris Breuer
Chris Breuer is de 'Huisgenoot' die zich vooral bevindt in de Eclectische scene. Hoewel hij op journalistiek gebied nog een broekie is, heeft hij door zijn jarenlange ervaring als Eclectisch/House DJ (Kriss-One en tegenwoordig CHIMP) in deze scene genoeg ervaring opgedaan om jouw als lezer op de juiste manier te informeren. Hij neemt je dan ook mee naar de beste releases in zijn maandelijkse top-3 op het gebied van urban en eclectic. Wil jij dat Chris verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe urban of eclectic releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Geen Chinezen, wel allrounders: De DJ FACT Top 100 versus de DJ Mag Top 100

De verschillen tussen onze vorige week gelanceerde DJ FACT Top 100 en de laatste DJ Mag Top 100 zijn...

Extrema Outdoor viert eindelijk 10e verjaardag – en de line-up is gruwelijk

Festival Extrema Outdoor in Belgie is na twee geannuleerde edities dan eindelijk toe aan zijn tiende verjaardag. En die...