zaterdag, februari 24, 2024

B-Freqz headliner op tweede editie van Ace of Spades

-

Home » Algemeen » B-Freqz headliner op tweede editie van Ace of Spades

B-Freqz is de hoofdact op de tweede editie van Ace of Spades in Schijndel. Daarnaast zijn ook Sound Rush, Audiotricz en NSCLT vs Galactixx aan de line-up toegevoegd. De programmering is nu compleet.

Eerder werd namelijk de komst van Brennan Heart, Psyko Punkz, Noisecontrollers, Adaro vs Digital Punk, Phuture Noize, Jones en MC Villain al aangekondigd. Ace of Spades wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 16 december. De locatie is net als vorig jaar De Molenheide in Schijndel.

Paaspop Events (Paaspop, WE ARE ELECTRIC) en WiSH Outdoor sloegen vorig jaar voor het eerst de handen ineen. De samenwerking mondde uit in een succesvol debuut van het evenement. Onder anderen Gunz For Hire, D-Block & S-te-Fan en Frequencerz stonden toen achter de knoppen.

Tickets Ace of Spades

De kaartverkoop is inmiddels al van start gegaan. Tickets kosten 30,75 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via de website. Ace of Spades duurt zaterdag 16 december van 15.00 tot 01.00 uur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...

TIOH’s Electronic Music Challenge: Beluister de playlist!

This Is Our House bestond op 1 juli 2020 exact 5 jaar! In de aanloop naar onze verjaardag hebben...