donderdag, maart 4, 2021
Home Nieuws Studenten Tilburg winnen AD FESTUM: hele huis naar Solar Weekend

Studenten Tilburg winnen AD FESTUM: hele huis naar Solar Weekend

-

Ad fundum in Huize Meelstraat in Tilburg! De inwonende studenten kunnen de glazen heffen: het eerste weekend van augustus mogen ze met de hele kiet naar Solar Weekend, om hun winnende huisfissa nog eens dunnetjes over te doen op de camping. Ze kwamen als winnaar uit de bus van AD FESTUM, de race om ‘het leukste studentenhuis’ die de festivalorganisatie had uitgeschreven. 

 

Solar Weekend maakte de winnaar maandag bekend. Aan de finale van AD FESTUM deden 4 studentenhuizen mee. Ze waren geselecteerd na een oproep om zichzelf via een video voor te stellen, en te ‘pitchen’ waarom hun huisfeest het beste zou zijn.

- Advertisement -

De finalisten waren verder Primus (ook uit Tilburg), Rave Peter uit Utrecht en Obrecht uit Den Haag.

AD FESTUM Kroon

De 4 overgebleven studentenhuizen mochten de feesten vervolgens zélf organiseren en gingen zo battelen. De prijs: de AD FESTUM Kroon en natuurlijk een eigen hoekje op de camping van Solar Weekend.

Solar Weekend vindt plaats van 3 tot en met 6 augustus, aan de Maasplassen in Roermond. Het evenement heeft zichzelf ontwikkeld tot een meerdaags festival boordevol creativiteit, kleur en liefde.

Elk jaar is een divers programma met dj’s, rappers en bands die zorgen voor de muzikale invulling. Ook zijn er weer genoeg creatieve projecten aanwezig op het festival. Er staat dus weer een mooie ontdekkingsreis klaar voor de bezoekers van Solar Weekend.

Solar Weekend

Barong Family, het label van Yellow Claw, debuteert dit jaar op Solar Weekend Festival met een eigen area. Voor dit bijzondere festijn nemen zij Mightyfools, Staltenhof, The Galaxy, Chase en Valentino Khan mee. Ook DOLF, de nieuwe act van Ruud Geurts (voorheen bekend als FeestDJRuud), is daar present.


Solar Weekend 2017

Solar Weekend is van 3 tot en met 6 augustus, aan de Maasplassen in Roermond. Check de eventpage van Solar Weekend voor meer informatie.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.

Gerelateerd

DGTL 2021 kondigt volledige line-up aan: o.a. Camelphat, Love Minus Zero en Villalobos naar NDSM in september

In 2021 keert DGTL terug in Amsterdam. Deze editie van het evenement vindt plaats op 11 en 12 september...

Lucky few warmen op voor eerste keer dansen sinds een jaar: Ook TIOH is bij Back To Live in Ziggo!

Allemaal hebben we steeds meer zin om weer ongegeneerd los te gaan op een feest of festival. Voor sommige...