vrijdag, februari 23, 2024

Bungalup gaat de grens over… naar België!

-

Home » Genres » House » Bungalup gaat de grens over… naar België!

Amai! Het populaire bungalowfestival Bungalup gaat voor het eerst de grens over. Een klein stukje dan, naar het vakantiepark Vossenmeren in België, een kleine 30 kilometer van Eindhoven vandaan.
Blup2

Bungalup wordt al meer dan vijf jaar achtereen in Centre Parcs de Eemhof gehouden in de polders van Zeewolde. Vorige week gingen de lijnen open voor boekingen in 2016 en binnen 1,5 uur waren alle huisjes al weg. Veel hoofdboekers hebben dus naast de pot gepist, helaas…

Maarr om de mensen op de reservelijst toch tegemoet te komen, hebben de organisatoren van Bungalup besloten om nóg een editie te houden net over de grens bij Lommel in vakantiepark Vossenmeren van 11 tot en met 16 maart 2016.

Gekkenhuis met een zachte G

Het belooft net zo’n gekkenhuis te worden als Bungalup in de Eemhof, maar dan met een zachte G:  “3 dagen en 3 nachten F.E.E.S.T., tropische poolparty’s, speurtochten met winnaars, secret afterparty’s in bungalows, discbowlen met een kater en nog veel meer…,” aldus de organisatie zelf.

Vanaf 29 oktober kan je boeken voor Bungalup België via Ticketmaster.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Halfvasten, Bungalup en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle,...