DGTL 2021 kondigt volledige line-up aan: o.a. Camelphat, Love Minus Zero en Villalobos naar NDSM in september

-

Home » Nieuws » DGTL 2021 kondigt volledige line-up aan: o.a. Camelphat, Love Minus Zero en Villalobos naar NDSM in september

In 2021 keert DGTL terug in Amsterdam. Deze editie van het evenement vindt plaats op 11 en 12 september op de NDSM-werf en niet rond de paasdagen, zoals voorgaande edities. DGTL Amsterdam maakte dinsdag de complete line-up bekend. Het festival pakt groots uit met namen als Camelphat, Love Minus Zero en Ricardo Villalobos, zodat het verloren festivaljaar 2020 straks snel vergeten kan worden.

DGTL is een festival met Amsterdamse roots. Maar ondertussen hebben de DGTL-events wereldwijd bereik gekregen. Naast Amsterdam zijn er ook edities geweest buiten Nederland, zoals in Madrid, São Paula en Tel Aviv.

Het ‘comeback-jaar’ 2021 is voor DGTL de start van ‘A New Cycle’. De organisatie staat in de startblokken om een spetterende editie neer te zetten. DGTL is ervan overtuigd dat we een prachtige zomer tegemoet gaan en dat DGTL Amsterdam hierin zeker niet mag ontbreken. Daarom nemen ze een sprong vooruit en starten ze hun ‘New Cycle’ vol vertrouwen.

>> Zie ook – IN BEELD: Zonnig DGTL legt hoge lat voor festivalzomer

DGTL

Line-up

Er staan 83 namen op de line-up en het belooft een van de meest eclectische edities ooit te worden. Behalve headliners als Camelphat, Adriatique, Nina Kraviz, Ricardo Villalobos, Hot Since 82 en Love Minus Zero (de nieuwe collab van Hudson Mohawke en Tiga), zijn er nog veel meer performances te vinden. Wat te denken van Âme back to back met Marcel Dettmann, Recondite (live) en The Blessed Madonna (voorheen: Black) met Haai? De volledige line-up is te zien in onderstaande video of op de website van DGTL.

Het is dan ook niet gek dat DGTL Amsterdam binnen enkele uren bijna volledig uitverkocht was, met uitzondering van enkele zondagtickets.

>> Zie ook – Nood breekt wet: Paaspop en DGTL verhuizen naar september

DGTL staat bekend om de diversiteit en kwaliteit, waar met de combinatie van internationale headliners en lokaal talent ook zeker wat van te zien is. Dit zal ook deze editie gekoppeld worden aan duurzaamheid en een breed aanbod van conceptuele kunstinstallaties en performances.


DGTL 2021

DGTL 2021 vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 september, op de NDSM-werf in Amsterdam. Het evenement is bijna volledig uitverkocht, maar er zijn hier nog enkele tickets verkrijgbaar voor zondag.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Julie Brasser
Julie Brasser
Julie werkt op de redactie bij TIOH en heeft een echt hart voor de hardere stijlen. Ze volgt de opleiding CE-IEMES aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Ze is niet vies van een feestje; of dat nou een hardstyle festival is of een Latin party. Dansen is ook een echte passie: er zijn maar weinig muziekgenres waar ze niet van gaat bewegen.

Gerelateerd

Aftellen maar: DGTL opent festival-bal met muzikaal avontuurlijke driedaagse

Natuurlijk, maart is nog jong en koud. Maar nu de dagen langer worden, de timelines voller, de virus-verspreiding kleiner...

De grote comeback van DGTL: Zonovergoten, progressief en vol goede vibes

DGTL Festival vierde met Pasen - hoe symbolisch - zijn grote herrijzenis met een grootse, driedaagse editie. TIOH's Mark...