vrijdag, december 8, 2023

Eindhovense DJ La Fuente brengt app op de markt: Limbi

-

Home » Genres » House » Eindhovense DJ La Fuente brengt app op de markt: Limbi

Dj La Fuente,  in het dagelijks leven Job Smeltzer, heeft zijn eigen app gelanceerd: Limbi. De excentrieke Eindhovenaar begeeft zich daarmee verder in de wereld van social media.

De app heeft niets met muziek, maar álles met leven te maken. Je eigen leven scores geven, dat is wat Limbi doet. “Wat vind jij nou echt belangrijk? Hoe mooi zou het zijn als jij je hier echt bewust van gaat worden?”, zegt La Fuente.

Levensvragen

Het antwoord op dit soort levensvragen geeft Limbi je. Leuk daarnaast is dat je zelf personen kunt kiezen die op de hoogte blijven van hoe het met jou gaat. En jij kunt zien als het met een van je vrienden of vriendinnen even wat minder gaat. Je kunt hem of haar dan eens appen bellen.

Job Smeltzer heeft de app de afgelopen twee jaar in alle geheim ontwikkeld. Hij houdt ervan om waardes en scores te delen met zijn intimi.

Erachter komen wat echt belangrijk voor je is en hoe het nou echt met je gaat

“Het voornaamste is dat iedereen met Limbi de mogelijkheid krijgt om erachter te komen wat echt belangrijk is en hoe het nou echt met je gaat”, zo zegt hij.

Getest door BN’ers

Een aantal prominente Nederlanders, onder wie oud-keeper Hans van Breukelen, zwemster Ranomi Kromowidjojo, hockeyer Robbert van der Horst, Kraantje Pappie en dj Erik Abores hebben de app de afgelopen maanden uitgebreid getest.

Inmiddels is Limbi te downloaden in de app-stores. De releaseparty, donderdag bij Buddha2Buddha in Amsterdam, werd besloten met een dikke afterparty met optredens van onder meer Sander van Doorn en Vato Gonzales.

>> Check ook ons interview met La Fuente, inclusief podcast <<

La Fuente

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...