dinsdag, oktober 3, 2023

Eindhovense Dutch Music Group timmert aan de weg op ADE

-

Home » Nieuws » Eindhovense Dutch Music Group timmert aan de weg op ADE

Netwerken onder het genot van een drankje en met plezierige muziek binnen handbereik. De Eindhovense Dutch Music Group timmert tijdens het Amsterdam Dance Event flink aan de weg met een eigen hospitality-ruimte.
 

https://www.youtube.com/watch?v=wnKrdZABw78

Op woensdagavond 14 oktober organiseren de Eindhovenaren in Club Suzy Wong in Amsterdam ‘The Amsterdam Connection’, een netwerkavond voor organisatoren, dj’s, boekingsagenten, promotors en pers.

Daan de Wit (30) van de Dutch Music Group: “Een mooie gelegenheid voor mensen om contact te leggen en te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Wij zelf zijn actief op het gebied van boekingen, management en tourmanagement. We werken momenteel met zo’n 25 artiesten samen.”

De Wit runt het bedrijf samen met Thijs van Beukering en Julien Vermeiren.

Artist-handling

Met een andere tak, de Dutch Entertainment Group, verzorgt De Wit de artist-handling op evenementen als Extrema Outdoor, Dreamvillage, Solar, Beat The Bridge (Arnhem), Holi Fusion en Paperclip Festival.

Op de avond tijdens ADE is het bij de Dutch Music Group niet alleen borrelen en netwerken. Er draaien ook diverse dj’s, zoals Loudgarden, Puinhoop Kollektiv, Fritz the Face, Pur Sang, RGGD DJ’s en Sticky Fingers.

 

Binnenkort op Our House een uitgebreide update over de vele Brabantse artiesten en initiatieven op het Amsterdam Dance Event

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...