zaterdag, februari 24, 2024

Hard met Bart: 2 x 2 partytips met Francois, Ran-D en meer

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2 x 2 partytips met Francois, Ran-D en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Bart je ook vast wat tips voor de week erop.

Francois

Een van de dancepioniers van het zuiden komt op vrijdag 13 november naar Valkenswaard. Francois neemt je met de lekkerste classics mee terug in de tijd. Ready for a trip down memorylane?

Vrijdag 13 november van 21.30 uur tot 02.00 uur in Barcode Valkenswaard.

Your Ultimate Time Out invites Hardcraft

Hardcraft klopt op de deur in de hardstyle scene. Dit jaar stond hij onder meer op Defqon.1, Intents Festival en Masters of Hardcore. Hardcraft is zo’n jongen die de moeite waard is om in de gaten te houden. En dat kan, op zaterdag 14 november in Time Out Gemert.

Zaterdag 14 november van 22.00 uur tot 05.00 uur in Time Out Gemert. Kaarten kosten 8 euro.

Hardcraft-OurHouse

’t Dolle Fiske

’t Dolle Fiske, Brabantser kan het bijna niet. Maar vergis je niet, dol en hard gaat het worden. Je denkt misschien aan carnaval, maar niets is minder waar. Hardcore en early hardcore is wat de klok slaat in Dynamo Eindhoven. Onder meer Kasparov en Nosferatu komen langs en je hoeft er niet eens voor te betalen.

Vrijdag 20 november van 22.00 uur tot 04.00 in Dynamo Eindhoven. Gratis entree.

Epic Hard! XL presents Ran-D – Firestarter

De uit het Brabantse Zeeland afkomstige Ran-D gaat als een trein. Dit jaar was hij verantwoordelijk voor het Defqon.1 anthem en tracks als ‘I Am Legion’ en ‘Fuck EDM’ werden regelrechte hits. ‘Firestarter’ is zijn nieuwe pareltje en dat is voor Epic Tilburg reden genoeg om deze Brabantse beukbaas uit te nodigen voor een knallende avond.

Vrijdag 20 november van 22.00 uur tot 04.00 uur in Epic Tilburg. Tot 23.00 uur is de entree gratis, daarna kost een ticket 7,50 euro.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...

Woede heerst na cancellen Koelhuis: ‘Hoezo bruisend nachtleven?’

Het nieuws dat Koelhuis last minute niet open mag in verband met een vermoeden van misbruik van de vergunning,...