donderdag, oktober 5, 2023

Hard met Bart: 2 x 2 partytips met Genius & Friends en meer

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2 x 2 partytips met Genius & Friends en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Bart je ook vast wat tips voor de week erop.

Epic-omslag

Divergent

Vier Sinterklaas met minimaal 150 beats per minuut bij Divergent. Hardstyle is de rode draad deze avond in Bladel, maar er zal ook freestyle en hardcore door de speakers worden gepompt.

Zaterdag 5 december om 23.30 uur in Feesttempel Ambiani Bladel. Gratis entree.

Epic Hard! XL

Jason Payne, Delete en Aeros: dat zijn de namen die een bezoekje brengen aan Tilburg voor Epic Hard! XL. Veel uitleg is niet nodig, met deze mannen weet je dat het hard zal gaan.

Vrijdag 11 december van 22.00 uur tot 04.00 uur in Epic Tilburg. Tot 23.00 uur is de entree gratis, daarna kost een ticket 7,50 euro.

Genius-omslag

Genius & Friends

Liefhebbers van het eerste uur zijn bij Genius & Friends op de juiste plek. De sound van vroeger is nog altijd populair en mannen als Genius en Stanton knallen er nog altijd op. Genius heeft een aantal collega’s uitgenodigd voor een avond vol classics, freestyle en early rave.

Zaterdag 12 december van 20.00 uur tot 02.30 uur in Paviljoen De IJzeren Man Eindhoven. Tickets kosten 19,50 euro.

Hardstyle Soldiers

Als Crypsis en Delete langskomen weet je dat het een heerlijke avond wordt. Beide mannen staan in de line-up van Hardstyle Soldiers in Breda, aangevuld met talenten. De Graanbeurs zal weer schudden als vanouds.

Zaterdag 12 december van 22.00 uur tot 04.00 uur in De Graanbeurs Breda. Tickets kosten 15 euro.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Overlijden hardstyle-dj Delete slaat in als een bom

Met grote verslagenheid heeft de dancewereld kennisgenomen van en gereageerd op het overlijden van Ryan Biggs, beter bekend als...

Dutch Dance University terug als 2-daagse conferentie: Diverse experts delen hun kennis

Donderdag 22 en vrijdag 23 april is de tweede editie van Dutch Dance University. Deze gratis bij te wonen...