Hard met Bart: 2×2 partytips met InZanity, Partyraiser en meer

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2×2 partytips met InZanity, Partyraiser en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events. Dit keer speciale tips om oud en nieuw te vieren en om je nieuwjaarskater weg te spoelen. 

InZanity banner

InZanity

Ga knallend het nieuwe jaar in met Zany, Dr Phunk, Pavo, Jowan en MC DV8 tijdens InZanity. De nieuwe koers die Zany in 2015 is gaan varen, waarover Our House een uitgebreid interview hield met Zany, wordt doorgetrokken als partyconcept in Time Out.

Donderdag 31 december van 00.30 uur tot 06.00 uur in Time Out Gemert. Reguliere tickets (inclusief onbeperkte consumpties) kosten 29,50. De deurverkoop is 35 euro.

Dr. Peacock

Eenmaal bijgekomen van die nieuwjaarskater gaat het feest in 2016 natuurlijk gewoon verder. Dr. Peacock brengt in het nieuwe jaar meteen een bezoek aan Brabant, Raamsdonksveer om precies te zijn. Een avondje frenchcore, voor de echte liefhebbers.

Zaterdag 2 januari van 22.00 uur tot 03.00 uur in Eventcenter Oscars in Raamsdonksveer. Tickets kosten 10 euro.

Heresy banner

Heresy Label Night

Met onder meer N-Vitral, The Outside Agency en Deathmachine komen vrijdag 8 januari behoorlijke namen naar Eindhoven voor Heresy Label Night. Dat wordt hard en fijn!

Vrijdag 8 januari van 21.00 uur tot 04.00 uur in Dynamo Eindhoven. Tickets kosten 12.50 euro.

Raw Music invites Partyraiser

Brabant deinst niet terug voor een goede avond hardcore, want op zaterdag 9 januari mag Partyraiser de Graanbeurs in Breda afbreken. In de goede zin van het woord natuurlijk. Met deze hardcorelegende achter de knoppen is je avond hoe dan ook geslaagd.

Zaterdag 9 januari om 22.00 uur in Graanbeurs Breda. Tickets kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardcore in november: De tips van Joes Maas

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je tips voor de beste evenementen voor de komende maand. Huisgids...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...