zaterdag, februari 24, 2024

Hard met Bart: 2×2 partytips met Maximaal RAW, Loudness en meer

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2×2 partytips met Maximaal RAW, Loudness en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

Amisha

DJ Amisha’s B-Day – 24 Years of Demolition

Deze is voor wie wel van een tandje harder houdt. Frenchcore, terror en uptempo hardcore slaat de klok in Erp tijdens het verjaardagsfeestje van DJ Amisha. De party begint vroeg, dus ben er op tijd bij.

Zaterdag 27 februari van 21.00 tot 03.00 uur in Club Broadway in Erp. Tickets kosten 3 euro.

Destructive Tendencies – 5 hours solo party

Wat nou setje van 1 uur? De mannen van Destructive Tendencies pakken het vrijdag 4 maart anders aan. Zij draaien 5 uur lang en worden daarbij gesteund door Nosferatu, Unexist, D-Force en Hardbouncer.

Vrijdag 4 maart van 22.00 tot 05.00 uur in Time Out in Gemert. Tickets kosten 10 euro.

Maximaal RAW

Maximaal RAW

Jason Payne en Sub Zero Project zijn de grote acts in de line-up van Maximaal RAW. Maar, voordat zij achter de draaitafels kruipen, vindt er nog een interessant ‘toernooi’ plaats. Vier talenten draaien ieder een half uur. Het publiek bepaalt door middel van geluidsmetingen wie hun favoriet is. De winnaar van dit toernooi krijgt bij de volgende editie weer een plekje in het toernooi om zijn plek te verdedigen tegen drie nieuwe talenten.

Vrijdag 4 maart van 22.00 tot 04.00 in Club Bash in Breda. Tickets kosten 9,50 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de deur.

Loudness

De crème de la crème van de raw hardstyle komt samen in het Klokgebouw in Eindhoven. Organisator b2s stelt bij iedere editie een line-up samen met een goede mix van gevestigde namen en talenten. Brabant is in ieder geval goed vertegenwoordigd met Adaro, B-Front, The Geminizers, Phuture Noize en Prefix & Density.

Zaterdag 5 maart van 22.00 tot 07.00 uur in het Klokgebouw in Eindhoven. Tickets kosten 34,50 euro.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle en hardcore in maart: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis...