vrijdag, december 8, 2023

Hard met Bart: 2×2 partytips met St8ment, The Classixs en meer

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2×2 partytips met St8ment, The Classixs en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

Francois

De Kers presents Mark with a K

Zet Mark with a K op je party neer en je tent gaat gegarandeerd op en neer. Deze Belg staat bekend om zijn jump en french tek en zowel in België als in Nederland is hij razend populair. Verwacht een set vol energie waarin de muzikale hokjes worden doorbroken.

Zaterdag 20 februari van 23.00 tot 03.00 uur in De Kers in Veldhoven. Tickets kosten 6,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Extreme Frequencies

Dit keer gooit Club Fifties niet extreem laat, maar extreem vroeg de deuren open voor een dikke party. Om 17.00 uur om precies te zijn. Ja, het klopt echt. Dit is gewoon weer eens wat anders. Op het menu: terror, uptempo hardcore en frenchcore.

Zaterdag 20 februari van 17.00 tot 02.30 uur in Club Fifties in Eindhoven. Tickets kosten 5 euro aan de deur.

St8ment

St8ment

St8ment is terug in de Effenaar met een nieuwe editie. Voor de liefhebbers van raw hardstyle moet dit een zekerheidje zijn. Chain Reaction, Requiem, Delete, Degos & Re-Done en Galactixx staan in de line-up. Dat worden snoeiharde kicks, screeches en dikke kickrolls.

Zaterdag 27 februari van 22.00 tot 04.00 uur in de Effenaar in Eindhoven. Tickets kosten 16 euro.

The Classixs

Bijna is het zover, de nu al dikke indooreditie van The Classixs in het Klokgebouw in Eindhoven. Francois zal letterlijk en figuurlijk de hele nacht in de spotlights staan. “Nog nooit is zo’n groot feest rond mijn naam georganiseerd”, vertelde hij eerder tegen Our House. Dit belooft een legendarische nacht te worden vol oude klappers.

Zaterdag 27 februari vanaf 20.00 uur in het Klokgebouw in Eindhoven. Tickets kosten 26,50 euro in de voorverkoop en 30 euro aan de deur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

IN BEELD: ST8MENT – Illuminate the Darkness

De kop is eraf voor Eventcentre Aquabest. Afgelopen weekend werd in de vorm van ST8MENT het eerste feest georganiseerd...

Hardstyle/hardcore in oktober: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis...