Hard met Bart: 2×2 partytips met Vigorous Indoor en meer

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2×2 partytips met Vigorous Indoor en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

Vigorous

Hardstyle Friday

Freestyle, hardstyle, raw hardstyle en dat gewoon in de kroeg? In Oisterwijk is op vrijdag niets te gek, want de entree is ook nog eens gratis. Grand Café Curnonsky is the place to be om lekker warm te draaien voor het weekend.

Vrijdag 11 maart van 21.00 tot 02.00 uur in Grand Café Curnonsky in Oisterwijk. Gratis entree.

Vigorous Indoor

Uitstapje naar Limburg! Panningen om precies te zijn, want daar komen Bass Modulators, Deetox, Coone, Thera en Subraver op bezoek. Dat is dus wel de moeite waard om nog wat zuidelijker af te dalen. Het is de tweede verjaardag van Vigorous Outdoor, dus zorg dat je erbij bent.

Zaterdag 12 maart vanaf 20.00 uur in De Heuf in Panningen. Tickets kosten 15 euro.

Epic

Epic Hard! XL

Epic Hard! XL weet iedere keer de dikste namen naar Tilburg te halen. Oog voor talent ontbreekt eveneens. Nu is het de beurt aan Requiem en Cyber. Requiem scoorde een enorme hit met ‘Collateral Damage’ en maakt zijn naam inmiddels waar in de raw hardstyle scene. Cyber opende vorig jaar de mainstage van Decibel outdoor festival en stond met zijn euforische sound bijvoorbeeld ook op het legendarische feest Freaqshow. En nu dus samen in Tilburg.

Vrijdag 18 maart van 22.00 tot 04.00 uur in Epic in Tilburg. Tickets kosten 7,50 euro.

E-Force at the Apollo

Mr. Seven komt naar The Apollo in het Limburgse Helden. Na zijn megahit gaat E-Force vrolijk door met het produceren van epische tracks. Met Nikkita maakt hij de plaat ‘Illusion’ en zal ongetwijfeld ook door The Apollo worden geblazen.

Zaterdag 19 maart van 22.00 tot 03.30 uur in The Apollo in Helden. Tickets kosten 7,50 euro.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Nieuwe hardstyle releases in november: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle en hardcore in maart: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis...