vrijdag, juni 18, 2021
HomeNieuwsHard met Bart: 2x2 partytips met Gearbox Labelnight en meer

Hard met Bart: 2×2 partytips met Gearbox Labelnight en meer

-

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag met zijn partytips de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

Freestyle Heroes

Wat is jump en tekstyle toch fijn! Dat vinden ze in Tilburg ook en dus serveert Zino Live maarliefst twee dagen achter elkaar een freestylemenu. Vrijdag staan Mark with a K, Bestien, Profreaks en Fanatic Chaoz op het programma. Zaterdag Dave S, Ransom, Ruthless en Vitellus.

Vrijdag 25 en zaterdag 26 maart in Zino Live in Tilburg. Tickets kosten 10 euro.

Animalize

Animalize

- Advertisement -

Avondje knallen in El Corazon Roosendaal? Check! Want Partyraiser en Desnar komen langs en dat moet en kan je dus niet missen. Hop hop, gas erop!

Vrijdag 25 maart in El Corazon in Roosendaal. Tickets kosten 8 euro, deurverkoop is 10 euro.

Gearbox Labelnight

Wie 1e Paasdag gegarandeerd brak wil doorbrengen, moet vooral de nacht daarvoor doorbrengen in Time Out. Daar staat zaterdag 26 maart de Gearbox Labelnight op de planning. Gearbox is een synoniem voor beuken en dat is dus precies wat gaat gebeuren. Electric Punk, Luminite, Malice, Randal, Rebelion en Rooler kruipen achter de draaitafels. Be there folks, be there…

Zaterdag 26 maart in Time Out in Gemert. Tickets kosten 8 euro.

HarderFasterLouder

Harder Faster Louder

Als je je kater op 1e Paasdag hebt overleefd, kun je ’s avonds meteen door naar Bergeijk. Met een flinke dosis hardcore is die hoofdpijn zo verdwenen en dus ben je bij Harder Faster Louder – The Industry of Hardcore op de juiste plek. Chrono & The Demon Dwarf doen een speciale showcase en zo zijn Noisekick, Sjammienators en System:Overload onder meer ook van de party.

Zondag 27 maart in Theater de Kattendans in Bergeijk. Tickets kosten 15 euro.

Op zoek naar meer partytips? Check dan onze agenda.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Grote domper voor Tomorrowland: Uitgestelde editie mag toch niet doorgaan

Tomorrowland krijgt ook in 2021 geen fysiek festival. De burgemeesters van Boom en Rumst geven geen toestemming om de...

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan gepland voor juli

In 2020 zagen we de festivalzomer verdwijnen als sneeuw voor de zon, met livestreams, zitconcerten en autodisco's als...