dinsdag, februari 27, 2024

Hard met Bart: 2×2 partytips met Remember en meer

-

Home » Algemeen » Hard met Bart: 2×2 partytips met Remember en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events met de nieuwste partytips.

BPM Exclusive

BPM Exclusive

Natuurlijk moeten de hardere stijlen ook vertegenwoordig zijn op Eindhoven Dance Motion. Dat is op BPM Exclusive meer dan het geval. Headliners zijn Kasparov en N-Vitral. En zoals altijd op de BPM-avonden krijgen ook lokale talenten de kans om achter de draaitafels te kruipen.

Vrijdag 1 april van 21.00 tot 04.00 uur in Dynamo in Eindhoven. Gratis entree.

Remember

Beleef een trip down memorylane bij Remember. Meesters van het eerste uur – Brennan Heart, The Pitcher, Zany, Josh & Wesz, Crypsis, Scope DJ, Balistic – doen oude tijden herleven met de fijnste hardstyle klassiekers.

Zaterdag 2 april van 22.00 tot 05.00 uur in 013 in Tilburg. Tickets kosten 20 euro.

Club Freestyle

De vorige editie van Club Freestyle in Gebouw-T in Bergen op Zoom was uitverkocht. Het evenement is toe aan zijn 4e editie. Ditmaal staan Mark with a K, Panic, Dr Rude, Pat B, Ransom en Freaco op het menu.

Zaterdag 9 april van 22.30 tot 04.30 uur in Gebouw-T in Bergen op Zoom. Tickets kosten 15 euro.

Rebirth banner 2

Rebirth Festival

Voor de stuiterballen onder ons is dit toch wel dé opener van het festivalseizoen. Dag 1 is helaas uitverkocht, maar voor de zondag zijn nog kaarten verkrijgbaar. En dat is absoluut de moeite waard. Zo staat de eerste Medium Rare-hosting van Frequencerz op het programma. Ik hoef jullie niet uit te leggen dat dat gruwelijk vet wordt. Meer over deze dag lees je in ons interview met de organisatie.

Zondag 10 april van 12.00 tot 22.00 uur op de Raamse Akkers in Haaren. Tickets kosten 25 euro.

Check voor meer partytips onze agenda.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

REBiRTH Festival ’22: de terugkeer van onze vrijheid

REBiRTH Festival keerde het weekend van 8 t/m 10 april, na twee geannuleerde edities, terug naar de Raamse Akkers...

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....