Het populaire Hardwell On Air stopt na 500 afleveringen

-

Home » Nieuws » Het populaire Hardwell On Air stopt na 500 afleveringen

In 2011 startte Robbert van de Corput met zijn eerste aflevering van Hardwell On Air. Al gauw werd deze radioshow een begrip over heel de wereld. Op 15 januari 2021 bereikte het de 500ste, en daarmee laatste editie.

Welcome to the soundtrack of your nightlife

De luisteraars van de show herkennen deze quote direct. Met deze zin begon elke editie van de livestream. Na tien succesvolle jaren is het populaire Hardwell On Air echter tot zijn einde gekomen. Afgelopen vrijdag verscheen de laatste aflevering online. De wekelijkse radioshow gaf ruimte aan bekendere namen, nieuwe releases van Revealed Recordings, maar bood ook een podium voor jong talent.

Voor mij voelt dit als een nieuw hoofdstuk

“Het bereiken van 500 episodes was een geweldige mijlpaal, maar voor mij voelt het als een nieuw hoofdstuk. Ik ben benieuwd naar mijn volgende muziekreis en ik hoop jullie in de toekomst weer te kunnen zien”, laat Robbert weten aan het einde van deze laatste editie. Vanaf dat moment startte ook de Revealed 24/7 Live Stream Radio, een continue livestream met de muziek van het label.

Stapje terug

In 2018 kondigde Hardwell aan meer tot rust te willen komen en te stoppen met het geven van optredens. Hij deed voor onbepaalde tijd een stapje terug.

In de tussentijd werkte hij hard in de studio en blikte tegelijkertijd terug op zijn carrière met #thestoryofhardwell. Een terugblik die uiteindelijk resulteerde in The Story Of Hardwell (Best Of) album. Een selectie van nummers die veel voor hem betekend hadden in het decennium van zijn definitieve doorbraak. De dag na de release verschenen op al zijn sociale media de woorden: ‘To Be Continued’.


Ben je benieuwd naar Hardwell zijn nieuwe muzikale reis? Houd zijn Instagram, Facebook of Twitter in de gaten voor eventuele updates.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardwell maakt comeback tijdens Ultra Music Festival

Wat al een tijdje rondzingt in het wereldje, komt uit. Hardwell maakt, na een afwezigheid van 3,5 jaar, zijn...

Afteren met huisgenoten: Dit zijn onze EDM hoogtepunten van 2021

Wat waren in 2021 de absolute EDM hoogtepunten? In een serie ‘Afters’ maken de muzikale specialisten van TIOH nog...