vrijdag, december 8, 2023

Kölsch komt met dubbel zo grote IPSO show terug naar Antwerpen

-

Home » Genres » House » Kölsch komt met dubbel zo grote IPSO show terug naar Antwerpen

De Deense dj/producer Kölsch – bekend van de albums 1977, 1983 en 1989 en zijn grootste track Grey – komt met zijn IPSO show terug naar Antwerpen. Vorig jaar deed hij het publiek al versteld staan met een set die maar liefst 10 uur duurde. De Deense melodic techno-held gaat zichzelf dit jaar overtreffen; hij zal begin december met een uitgebreide weekend-show in de Waagnatie staan.

 

Tijdens de twee shows zal dj Jonathan Kaspar de rechterhand van Kölsch zijn en hem ondersteunen tijdens zijn sets.

Kölsch verklaarde al eens dat hij niet vies is van lange sets. Zo zei hij dat hij het frustrerend vindt om een set van twee of drie uur te draaien, omdat hij dan niet al zijn muziek kan laten horen. Vorig jaar verbak hij met zijn tien uur-durende set zijn persoonlijk record.

Kölsch koos al eerder België als locatie voor zijn grote IPSO shows, een land waar hij vaker op feestjes te vinden is. Dit deed hij natuurlijk niet zomaar. De grote Belgische techno-geschiedenis en getalenteerde mensen maken België voor Kölsch dé ultieme plek om een keihard feestje neer te zetten.

De IPSO show zal op vrijdag 6 en zaterdag 7 december plaatsvinden. De kaartverkoop begint op donderdag 5 september. Wees er snel bij en zet jezelf op aanwezig op de Facebook-pagina, want vorig jaar waren de 4.000 tickets voor eerste editie van de IPSO show binnen twee uur uitverkocht.

Kölsch IPSO show

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Afteren met huisgenoten: Dit zijn onze techno hoogtepunten van 2021

Wat waren in 2021 de absolute techno hoogtepunten? In een serie ‘Afters’ maken de muzikale specialisten van TIOH nog...