donderdag, december 7, 2023

Maarliefst 10 Awakenings-shows tijdens ADE 2019

-

Home » Genres » Techno » Maarliefst 10 Awakenings-shows tijdens ADE 2019

Awakenings pakt groots uit tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) 2019. De organisatie haalt onder meer Amelie Lens, Charlotte de Witte, Carl Cox en Chris Liebing naar Amsterdam. Wat naast de grote namen nog opvallender is: de techno-gigant doet ADE aan met maarliefst tien shows! Meer dan 85 internationale top-dj’s en live acts vullen verschillende Awakenings-venues ruim 120 uur met de beste techno.  

 

Een van de meest in het oog springende shows is het 24-uur durende evenement in de Elementenstraat. Grote namen als Amelie Lens, Fjaak en Deep Dimension zullen tijdens deze show achter de decks plaatsnemen.

>> Zie ook: Vrouwelijke dj’s rukken op, maar er is nog een wereld te winnen

 

Al vele jaren is de Gashouder de vaste spot van het festival. De uitbreiding naar de Elementenstraat biedt het techno-concept nóg meer ruimte om shows van formaat neer te zetten. Awakenings zal beide venues tijdens ADE 2019 met vijf shows aan doen.

 

 

Amsterdam Dance Event 2019 vindt plaats van 16 tot en met 20 oktober. Tijdens ADE draaien meer dan 2500 dj’s in liefst 140 venues in Amsterdam.


AWAKENINGS ADE 2019

Volg de Facebook-pagina van Awakenings om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent de ADE-shows. Ook tickets zijn hier te verkrijgen. 

Headerfoto: Awakenings

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Awakenings (25) jubileert met 2 festivals: Spaarnwoude (april) en Beekse Bergen (juli)

Awakenings Festival trekt naar het zuiden. Nadat woensdag al werd gehint op een grote stunt, kondigde Awakenings donderdag aan...

House en techno in november: de maandtips van Casper Gout

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Casper...