vrijdag, december 8, 2023

Nagenieten van Koningsdag: herbeleef de sets van o.a. de Streamers en 538 Koningsdag

-

Home » Nieuws » Nagenieten van Koningsdag: herbeleef de sets van o.a. de Streamers en 538 Koningsdag

Hoewel dit al de tweede Koningsdag is die we thuis moeten vieren, hebben Supersized Kingsday, de Streamers en 538 Koningsdag dit jaar alsnog een enorm vette line-up weten neer te zetten. Hierdoor kon niemand de verjaardag van de koning ongestoord aan zich voorbij laten gaan. Deze week zijn er dan ook een aantal heerlijke setjes online gekomen. Check hier de beste sets van Koningsdag 2021, zodat je de meivakantie goed van start kunt gaan!

Kris Kross Amsterdam (DJ-set) | 538 Koningsdag 2021

Het duo Kriss Kross Amsterdam neemt je onder leiding van MC Yuki mee met een aantal heerlijke klassiekers. Ken je die knaller ‘SEX’ nog in samenwerking met Cheatcodes? Deze track stond in 2016 bijna 19 weken in de Nederlandse top-40. Check de hele set voor een scala aan verrassende tracks die je terug meenemen in de tijd!


Lucas & Steve – 538 Koningsdag 2021 (Full Set)

Bij de set van Lucas & Steve doe je niet alleen je handen in de lucht tijdens de set, maar ook voor de locatie. Na alle livestreams van afgelopen jaar, weten de Nederlanders toch altijd de kwaliteit en creativiteit van het camerawerk op een professionele manier te vertalen naar een festival in je woonkamer.


Armin van Buuren & Davina Michelle – This Is What It Feels Like | The Streamers

The Streamers sloten Koningsdag 2021 officieel af met een splinternieuwe livestream vanaf Paleis Noordeinde. Onderdeel van hun voorprogramma die dag waren Armin van Buuren en Davina Michelle. Armin van Buuren weet Nederland met deze klassieker kippenvel te bezorgen, zoals alleen hij dat kan. Samen met Davina Michelle zet hij tijdens ‘The Streamers’ een unieke versie neer van zijn welbekende track ‘This Is What It Feels Like’.


Supersized Kingsday LIVE 2021 | trailer

Ook Supersized Kingsday heeft Koningsdag 2021 niet ongestoord aan zich voorbij laten gaan. Waar B2S normaal gesproken het terrein van Aquabest omtovert tot het grootste oranjefeest, waar alle hardere stijlen aan bod komen, heeft de organisatie dit jaar Paleis Beukenstein volledig op zijn kop gezet. Artiesten zoals Rebelion, Partyraiser, Spitnoise en Ran-D waren te zien via de livestream op de website van B2S. Deze was geheel gratis te bekijken via een persoonlijk account. Helaas staan de setjes nog niet online, maar de trailer geeft een harde sfeerimpressie van hoe het eraan toeging.

>> Zie ook: 538 Oranjedag afgelast, gemeente Breda geeft geen vergunning

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...