zaterdag, februari 24, 2024

Nieuwe film Hardwell in oktober in première

-

Home » Genres » EDM » Nieuwe film Hardwell in oktober in première

Hardwell’s nieuwe film 'I Am Hardwell, Living The Dream' gaat op dinsdag 13 oktober in Pathé Tuschinski in Amsterdam in première. Dat is letterlijk aan de vooravond van het Amsterdam Dance Event (14-18 oktober). Twee dagen na de première is de film ook in Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Breda te zien.


De film is gemaakt door regisseur Robin Piree, die in 2013 ook al de documentaire ‘I AM Harwell’ maakte. Hij volgde Hardwell tijdens zijn concerttour I Am Hardwell langs 34 wereldsteden.

Rollercoaster

Hardwell is blij met het resultaat. “Sinds ik in 2013 ben verkozen tot nummer één van de wereld, is mijn leven één grote rollercoaster geweest. De verwachtingen werden steeds groter en ik had het gevoel dat de lat daarmee ook continu hoger gelegd moest worden. Deze film laat zien dat niet alleen mijn muziek, maar ook de concerttour de afgelopen 2 jaar een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt.”

De nieuwe film laat niet alleen veel muziek zien en horen, maar vertelt ook over de manier waarop die muziek tot stand komt. Van het gepiel met het uitproberen van nieuwe baslijnen op zijn computer tot de masahysterie tijdens een optreden in New Delhi.

Eén van de hoogtepunten in de film is Hardwell’s gig in een uitverkocht Madison Square Garden in New York.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...