zondag, oktober 25, 2020
Home Nieuws Nieuwe vlog van Fabian Bohn: Brennan Heart and Friends

Nieuwe vlog van Fabian Bohn: Brennan Heart and Friends

-

Fabian Bohn, beter bekend als de Nederlandse hardstyle dj- en -producer Brennan Heart, komt met iets nieuws. In een vlog met 14 wekelijkse afleveringen kun je zien hoe alle tracks van zijn aankomende album worden gemaakt. Je krijgt een glimp van het schrijfproces en van de studiosessies. De goede tijden die hij beleeft met geweldige vrienden en collega’s worden niet achterwegen gelaten. Dit laat de artiest weten via social media.

Brennan Heart zit al jaren in het vak en heeft veel hits op zijn naam. Hij produceerde veel klappers, waarvan ‘Imaginary’ en ‘Fight The Resistance’ slechts het topje van de ijsberg zijn. Fabian is goed voor miljoenen fans over de hele wereld, en (in normale tijden) zeker 130 shows per jaar. Gigs voor 30.000 man, in line-ups met de allergrootsten.

Brennan Heart

Na boek nu vlog

Vorig jaar heeft hij een boek uitgegeven, genaamd ‘Hard‘. Een autobiografie die in het Nederlands en Engels beschikbaar is. Fabian miste de fans heel erg en bedacht een manier om iets terug te geven in deze vreemde tijd. Er is nu de mogelijkheid om het boek gratis als e-book te downloaden.

Daarnaast is hij het mastermind achter ‘I AM HARDSTYLE’. Hij gaat heel de wereld over met shows die dit merk dragen. Ongeveer een maand geleden, 14 augustus, was er een ‘I AM HARDSTYLE in concert’ in de Ziggo Dome met B-Front, Code Black vs Toneshifterz, Dailucia en Rebourne vs The Pitcher. Het gehele evenement was ondersteund door niemand minder dan MC Villain en er waren live optredens van Jake Reese & Max P.

Vlog van een vakman

Na een lange lijst van dingen die Brennan Heart al heeft behaald, plakt hij er nu nog een reeks achteraan: Brennan Heart and Friends. Afgelopen donderdag is de eerste aflevering online gekomen ‘Time to say goodbye’. In deze aflevering draait alles om Brennan Heart, Rebourne & Toneshifterz – Heroes & Legends.

Bekijk hier de eerste aflevering.


BRENNAN HEART AND FRIENDS

Hou de socials van Brennan Heart in de gaten en mis geen aflevering. De afleveringen zullen op Brennan Heart’s Youtube kanaal worden gepost.

Facebook
Instagram

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy is op het moment stagiaire bij TIOH. Ze volgt de opleiding tot International Event Manager aan de Breda University of Applied Sciences. Ze is een echte fan van de hardere stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Echter is haar muzieksmaak heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – de politiek: Maakt regulering een kans?

0
Links versus rechts, realisme versus idealisme. De polarisatie maakt een zinnig publiek drugsdebat haast onmogelijk. Voor- en tegenstanders van het legaliseren van harddrugs lijken zich...