maandag, november 30, 2020
Home Nieuws Nouveau Rave met oud en nieuw terug in Klokgebouw

Nouveau Rave met oud en nieuw terug in Klokgebouw

-

Het oud- en nieuwfeest Nouveau Rave keert in New Years Eve terug in het Klokgebouw in Eindhoven. De eerste editie van het populaire dancefeest trok vorig jaar 5000 bezoekers. Nouveau Rave is één van de grootste dance-feesten in de nacht van oud- op nieuw in Brabant.
Mr. Polska en Friends waren vorig jaar het hoogtepunt van het feest. Ook dit jaar is de line-up van Nouveau Rave de moeite waard: naast natuurlijk Mr.Polska en Friends draaien onder meer La Fuente, Vato Gonzales, FeestDJRuud, Puinkoop Kollektiv, Lil Kleine & Ronnie Flex, Wildstylez, Lady Bee en Tony Junior.

De voorverkoop is inmiddels gestart en er is nog een beperkt aantal early-bird-tickets te koop. Die kosten 27,50, daarna zijn ze 37,50 euro.

Check de website van het event voor meer info.

- Advertisement -

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...