vrijdag, april 23, 2021
HomeNieuwsPar-T nodigt publiek uit kritisch mee te denken over zijn events

Par-T nodigt publiek uit kritisch mee te denken over zijn events

-

Par-T, organisator van festivals als 7th Sunday en Harmony of Hardcore, geeft danceliefhebbers een prominente stem in de verdere ontwikkeling van zijn events. Onder de naam ‘Par-T-cipate’ houdt het Brabantse bedrijf de komende 3 woensdagavonden panel-bijeenkomsten in Eindhoven. De uitnodiging aan de doelgroep: meedenken over de evenementen en hoe deze naar een hoger level te tillen.

 

Iedere zichzelf respecterende evenementenorganisator luistert uiteraard naar zijn bezoeker, maar Par-T-cipate is een next step. Par-T organiseert 3 panels om echt eens grondig in gesprek te gaan met zijn doelgroep.

- Advertisement -

“Of het nou een kritische vraag, een scherpe opmerking of een geweldig idee is, iedereen kan Par-T-ciperen”, aldus de organisator. Par-T tekent jaarlijks voor onder meer 7th Sunday (foto onder), Harmony of Hardcore, Festyland en Daydream.

7th Sunday Festival

Niet alleen Par-T komt meer te weten over zijn bezoeker, het werkt ook andersom tijdens Par-T-cipate. “Zo is er de mogelijkheid om in gesprek te komen met de boeker van de artiesten, het hoofd marketing of het deco-team.”

Locatie van de Par-T-cipate panels is de RGB Bar 040, aan het Stratumseind 34 in Eindhoven. De sessies zijn verdeeld over verschillende onderwerpen:

  1. Programmering & Show: woensdag 8 januari 2020, 19:00 uur
  2. Decor, Beleving & Service: woensdag 15 januari 2020, 19:00 uur
  3. Marketing & Communicatie: woensdag 22 januari 2020, 19:00 uur

Par-T-cipate


 

Par-T-cipate

Wil jij Par-T-ciperen? Vul dan via deze link je gegevens in en schrijf een korte motivatie. Op basis daarvan wordt een kleine selectie uitgenodigd. Zie voor meer info het Facebook-evenement van Par-T-cipate.

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Nieuwe hardcore releases: De top 3 van Joes Maas – april

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

Luister terug: Dutch Dance Talks – Hardcore Special met Da Mouth Of Madness en Rob Gee

De 8e aflevering van Dutch Dance Talks had een speciale invulling. Op donderdag 15 april konden de luisteraars, hosts...