woensdag, oktober 4, 2023

Nieuw album van Phuture Noize heet Black Mirror Society

-

Home » Algemeen » Nieuw album van Phuture Noize heet Black Mirror Society

Met het album Pursuit of Thunder nog vers in het geheugen, is de titel van het nieuwe album van Phuture Noize vrijdag bekendgemaakt. Black Mirror Society is de titel van het album dat dit jaar verschijnt. Tegelijkertijd werd wereldkundig dat hij in de line-up van WiSH Outdoor is aangekondigd als Phuture Noize presents Black Mirror Society. 

Het was al lange tijd geen geheim meer dat Phuture Noize (Marco Spronk uit Giessen red.) werkt aan een nieuw album. Wanneer die precies wordt uitgebracht, is nog niet bekend. Tijdens de afgelopen editie van Qlimax kwam de track Black Mirror Society al voorbij. Daar verscheen hij als surprise-act op het podium.

https://www.youtube.com/watch?v=M1BnF4Nht7s

Het nieuwe album volgt kort op het zeer succesvolle album Pursuit of Thunder. Dat album werd in april vorig jaar uitgebracht. Phuture Noize zette zichzelf daarmee definitief op de kaart. In een uitgebreid interview met This Is Our House vertelde Spronk over de aanpak van het album. “Ik werkte als een singer-songwriter, maar dan in de hardstyle. Letterlijk schreef ik op welke richting een track in moest.”

Na de release van Pursuit of Thunder zagen we de dj/producer terug op alle grote podia. Rebirth Festival, Defqon.1, Decibel outdoor festival, Dominator en Q-BASE zijn slechts enkele grote festivals waar de Brabander te zien was.

Phuture Noize

Phuture Noize heeft via zijn socials laten weten dat het album bijna klaar is. Zeer waarschijnlijk volgen daarna meer details over Black Mirror Society.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....