dinsdag, februari 27, 2024

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 partytips met Klyne, WEARE en meer

-

Home » Genres » House » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 partytips met Klyne, WEARE en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

12341299_10156343909935541_8249127207120789064_n

The Great Communicators + Klyne Eurosonic Noorderslag try-out

Voordat nieuwe talenten zich presenteren op het Groningse Noorderslag Eurosonic festival spelen The Great Communicators en Klyne eerst een try-out in de Altstadt in Eindhoven. Als electronica liefhebbers zijn we vooral benieuwd naar de jonge producer Ferdous Dehzad en zanger Nick Klein van Klyne uit Eindhoven en Helmond. Hoewel de naam je nu misschien nog niet heel veel zegt hebben ze het afgelopen jaar al flink aan de weg getimmerd. Hun nummer Paralyzed heeft meer dan 800.000 plays op Spotify en hun single Closer is onlangs in première gegaan op BBC Radio. Dat belooft wat voor 2016!

Vrijdag 8 januari in Altstadt Eindhoven, The Geat Communicator spelen om 22.00 uur, Klyne om 23.00 uur, gratis entree. 

Classroom all-night in Ginn Fizz

Oke, hier komt misschien een heel klein beetje eigenbelang bij in het spel, maar ik wil jullie dit toch niet onthouden: Our House hoofdredacteur himself Mark van Bergen heeft samen met Peter Dijk vrijdag een heuse allnighter in de Ginn Fizz. De heren van Classroom staan bekend om hun warme, melodieuze house met een techy randje. En met hun jarenlange ervaring achter de decks nemen ze dan ook een schat aan oude én nieuwe platen mee. Gratis en voor niets!

Vrijdag 8 januari in Ginn Fizz Tilburg vanaf 22.00 uur, gratis entree. 

Draaimolen-presents

Draaimolen presents: Henrik Schwarz, Bugge Wesseltoft en Dan Berglund

Dit keer geen stampend technofeest tot diep in de nacht, maar een concert op de woensdagavond. Uiteraard wel met een elektronische inslag. Draaimolen presenteert woensdag 13 januari Henrik Schwarz, Bugge Wesseltoft en Dan Berglund in de Concertzaal Tilburg. Een speciale avond waar geluiden uit onze tijd moeiteloos worden gecomplementeerd door klassieke klanken van de piano en de contrabas.

Woensdag 13 januari in Concertzaal Tilburg vanaf 20.00 uur, kaarten kosten 27,50 euro in de vvk. 

WEARE

Zaterdag is 16 januari ontpopt er een nieuw concept in de Effenaar: WEARE. De jonge producer Regilio Schalks en promotor Kayo van Zoest trappen meteen goed af met hun eerste editie. Niemand minder dan Marc BenjaminBobby BurnsRegilioBrooks en Nano Bites staan op het affiche.  Bij WEARE beloven ze goede dj-sets en een sterke show daaromheen. Ledwalls, CO2 kanonnen of een lasershow, alles wordt uit de kast getrokken!

Zaterdag 16 januari van 23.00 tot 04.00 uur in de Effenaar, kaarten kosten 17 euro. 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

ADE 2021: Dit zijn onze 10 highlights uit het festivalprogramma

De 25e editie van Amsterdam Dance Event staat voor de deur. De organisatie had het jubileum graag in...

House en techno in september: de tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven 3 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en...