donderdag, oktober 5, 2023

Pris’ weekendwijzer: 2×2 partytips met DIT, Planet Love en meer

-

Home » Genres » House » Pris’ weekendwijzer: 2×2 partytips met DIT, Planet Love en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

DIT

DIT Feest Gloeit

Spontane pop-up feestjes. Daar houden we van. Helemaal op zo’n mooie locatie als Radio Royaal op Strijp S. DIT is design en DIT is ook feest. Voor de tweede keer houden ze zaterdag een no-nonsense feestje samen met Groener Gras ITALOditSCO All Star DJ Team én nog een mystery guest. DIT staat voor Do It Together en zo zullen we dus ook samen de start van lichtjesfestijn GLOW vieren. Hou het facebookevent in de gaten, want je komt alleen binnen met een wachtwoord.

Zaterdag 7 november van 23:00 tot 04:00 (wees op tijd!), Radio Royaal op Strijp S in Eindhoven, entree 5 euro aan de deur (met wachtwoord).

Dreiklang Label Night

Voor dit feestje zakken we ver het zuiden in. De Muziekgieterij in Maastricht welteverstaan. Strictly Vinyl & [EVA] hebben de Zweedse OCH uitgenodigd van onder andere Autoreply en Bass culture voor een showcase van Berlijns nieuwe geheime wapen: Dreiklang. Dreiklang oprichter Dreieck en Kelo & Volt.Mar aka Kelovolt komen uiteraard ook hun diepste techno brengen.

Zaterdag 7 november van 23:00 tot 05:00 in Muziekgieterij in Maastricht, entree voor 00.00 uur is 9 euro daarna 11 euro. 

Sluwe Vos Kontra

De Sluwe Vos presents Kontra Live

Een dag na het openingsfeest RE:Opens in 013 wordt het feest meteen voortgezet met De Sluwe Vos. Dit jaar verscheen zijn Kontra album en dat brengt hem ook naar Tilburg. Met Kontra Live laat hij niet alleen nieuwe tracks horen, maar hij neemt je ook mee op reis langs de genres die hem hebben geïnspireerd tot het maken van de plaat. Raplegende Sticks, Miss Bunty en Stick House ensemble hebben aan het album meegewerkt en die mogen dan ook niet ontbreken op het feest.

Zaterdag 14 november van 23:00 tot 04:00 in de 013 Tilburg, kaarten kosten 10 euro in de vvk en 13,50 euro aan de deur. 

Planet Love #3 presents Egbert Live

Voor de derde editie van Planet Love moeten we bij podium de Noordkade in Veghel zijn. In dit oud industriële pand worden eens in de zoveel tijd goede feestjes gegeven. Voor deze editie heeft Planet Love Egbert uitgenodigd met een heuse live set. Daarnaast komen Rogier Seebregts, Naughty Nik en Niels Sterken ook nog eens om de boel op gang te brengen.

Zaterdag 14 november vanaf 21:30 uur bij podium De Noordkade in Veghel, kaarten kosten 10 euro. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd