maandag, maart 1, 2021
Home Music House Pris' Weekendwijzer: 2x2 partytips met Suono, Ensuite en meer

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 partytips met Suono, Ensuite en meer

-

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

 

SuonoDD

Suono Digs Deeper

Suono Digs Deeper komt op 27 februari terug met een nieuwe avond. De vorige keer wisten ze een fijne avond neer te zetten met Audiofly. Nu hebben ze de Duitse housekunstenaar Robert Dietz weten te strikken. Na veel shows op Ibiza en zelfs op Time Warp sloot hij zichzelf op in zijn studio in Berlijn om te werken aan nieuw materiaal en dat gaat hij zeker ten gehore brengen in de Effenaar. Daarnaast zijn ook Marc Creemers en Lucio van Suono zelf van de partij om de avond goed in te luiden.

- Advertisement -

Zaterdag 27 februari van 22.30 tot 04.00 uur in de Effenaar, kaarten kosten 15 euro. 

Het Wild

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar als Het Wild in het Stroomhuisje is dan is het gegarandeerd feest. Helemaal deze editie waar de jongens van AfrikaBoomBeumer nog drie speciale gasten hebben uitgenodigd: Dj Nigga Fox, Know V.A. en Ramses3000 (Caïro Liberation Front) staan namelijk klaar om je weer een onvergetelijke avond te bezorgen.

Zaterdag 27 februari van 23.00 tot 04.00 uur in het Stroomhuisje, kaarten kosten 10 euro aan de deur. 

Ensuite

Ensuite ‘Authentique’

Na een welverdiende winterslaap keert Ensuite op 5 maart terug met “Ensuite Authentique”. Voor deze editie halen ze de Duitser André Galluzzi voor een tweede keer terug naar Eindhoven voor een 4 uur lange set in de Brasserie. Daarnaast komt ook Ferreck Dawn die samen met Pieter Lepelaars en Ensuite residents STVN & Bace ‘de Rechtszaal’ aan flarden zal draaien terwijl Ivo Foreal voor het eerst een ‘all-nighter’ zal verzorgen in het onlangs verbouwde kunst-café. Daar bovenop komt ook nog eens Lemon Aid die voor André Galluzi de zaal op stoom brengt. 

Zaterdag 5 maart van 22.00 tot 04.00 in de Oude Rechtbank, kaarten kosten 15 euro. 

Planet Disco

Kerkplein in Breda wordt op 4 maart wederom omgetoverd tot discopaleis. De jongens achter Planet Disco hebben Tettero uitgenodigd en die laat je geen moment stilstaan. Uiteraard wordt hij vergezeld door de residents Whistle & Twitch, Lazee Larry, Jonas Meeus en SOULctrl. Heb je je dansschoen al klaarstaan?

Vrijdag 4 maart van 23.00 tot 04.00 uur in Kerkplein Breda, kaarten kosten 5 euro. 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Bass music in maart: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

EDM & future house in maart: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....