woensdag, december 6, 2023

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Arthouse, Cabrio en meer

-

Home » Biki90 » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Arthouse, Cabrio en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

Arthouse_HotSince82

Arthouse ft. Hot Since 82

Opnieuw slaan Natlab en La Fête 040 de handen ineen om op een prachtige locatie een goed feest weg te zetten. Na de uitverkochte editie met techno diva Monika Kruse is dit keer Hot Since 82′  aan de beurt. Hij staat bekend om zijn eigen deep house sound doorspekt met zware bassen en garage invloeden. Zaterdag geeft hij een extra lange dj set weg en neemt je mee naar de diepste krochten van de oceaan waar ook diverse kunstenaars en performing artists hun opwachting maken tijdens het Club Natlab festival met als thema E-Nature.

Ook video artist Rot8ion is aanwezig. Met behulp van dance invloeden, synths, drumcomputers, vj technieken, oude elektronika en sculpturen komt er een kunstinstallatie in het Natlab genaamd Perpetual Patterns. Dat is na het feest nog tot 4 april te bewonderen.

Zaterdag 26 maart van 23:00 tot 04:00 uur in het Natlab Eindhoven, kaarten kosten 25 euro. 

Paaspop

Onder het festivalminnend publiek denken we bij Pasen allang niet meer aan paasei.., pardon, verstopeitjes zoeken. Nee, dan is de aftrap van het festivalseizoen! Met Paaspop welteverstaan. De Molenheide in Schijndel wordt drie dagen lang omgetoverd tot een mini Las Vegas met een keur aan 177 acts. Eerder liet ik je al weten welke danceacts je absoluut niet mag missen, maar met zoveel keus mag je ook zeker de rest niet ontlopen. Haal je regenlaarzen maar vast uit de kast, want het is aan dit weekend!

Van vrijdag 25 tot en met zondag 26 maart op de Molenheide in Schijndel, kijk hier voor ticketprijzen. 

Cabrio2

Cabrio

Het weekend na Pasen heeft Ben Penn weer een paar zeer fijne namen voor je klaarstaan tijdens Cabrio. De jongens achter een van de meest vooruitstrevende elektronische muziekfestivals in het land worden naar Tilburg gehaald. Onder de naam Dekmantel Soundsystem weten ze zelf ook verdomd goeie sets weg te geven. Evenals de analoge geluidskunstenaar Dollkraut. Hij verzorgt een good-old dj-set vol bass en lo-fi synth doordrenkte house en disco bangers. Samen met Ben Penn wordt dit ongetwijfeld een avond met de beste house en disco in de regio.

Zaterdag 2 april van 23:00 tot 04:00 uur in de 013 Tilburg, kaarten kosten 12 euro aan de deur. 

House of Nuns

Dit keer geen feestje in ‘de grote stad’, maar in het altijd pittoreske Oirschot. De nonnen van House of Nuns hebben namelijk besloten om terug te keren naar het Hof van Solms en komen niet alleen. Verdeeld over vier area’s komen meer dan twintig dj’s het normaal rustige Oirschot onveilig maken. Onder andere Ruthless, Daani, David Ghetto, De Te Kloppen Man en De Witte Dieven staan klaar om het voormalig klooster weer te doen schudden.

Zaterdag 2 april van 21:00 tot 03:00 uur in het Hof van Solms Oirschot, kaarten kosten 15 euro. 

Op zoek naar meer partytips? Check dan onze agenda.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Het grote afscheidsinterview van Marcel Mingers (Extrema): ‘Solar en XO zullen doorleven’

Met zijn Extrema groeide Marcel Mingers uit tot een van de grondleggers van de Nederlandse dancecultuur. Nu, na 30...