Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Vieze Vrienden, DRUM en meer

-

Home » Genres » Techno » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Vieze Vrienden, DRUM en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.ViezeVriendenValentijn

 

Vieze Vrienden Valentine

Nu we allemaal net zijn bijgekomen van carnaval staat Valentijn alweer voor de deur! Reden genoeg voor Vieze Vrienden om er weer een dik feest tegenaan te gooien. We ruilen de hoempapa in voor lekkere RnB, hiphop en dancehall glijers. Dat lijkt een beetje op dweilen, maar dan nog ietsje viezer. Tino, Elle Rich, The Clean Son en Spinn’em staan voor je klaar om het zweet te laten druipen van het plafond tot in de Dommel.

Zaterdag 13 februari van 23.00 tot 04.00 uur in Arcade, klik hier voor ticketprijzen. 

SubQuake

In de 013 worden de bassen op de proef gesteld met de dubstep en drumnbass van SubQuake. Dubstepliefhebbers kunnen hun portie halen bij the one and only Funtcase en Requake. De drumnbass fans kunnen hun hart ophalen bij de B2B sessie met Alix Perez en Icicle en alsof dat allemaal niet genoeg is, wordt de kelder van 013 gevuld met de dikste breakbeat van onder andere Xzisteh b2b Floz en Matix.

Zaterdag 13 februari van 23.00 tot 04.00 uur in 013, kaarten kosten 15 euro. 

DRUM012

DRUM012

DRUM trapt dit jaar af met weer heerlijke diepe techno zoals we van ze gewend zijn. De Berlijnse producer Sleeparchive (Tresor, Mord) geeft voor het eerst een live-set in de Effenaar. Zijn geluid is minimaal, hypnotiserend en zo ‘zonder funk’, dat het juist weer funky is. Albert van Abbe moest twee weken terug nog vroeg op voor de after in Arcade en nu staat ‘ie weer fris en fruitig op z’n eigen feest samen met Fen.

Zaterdag 20 februari van 23.00 tot 04.00 uur in de Effenaar, kaarten kosten 10 euro. 

Aus Berlin Clubnacht

Aus Berlin kennen we van het festival dat normaal in de Koepelhal wordt gegeven, maar voor de clubnacht verhuizen ze naar de Smederij ernaast. Voor de nacht staat een allnighter gepland met Thomas Schumacher. Deze Duitser laat weer weten waar Duitsers goed in zijn: techno, techno en nog eens techno.

Zaterdag 20 februari van 23.00 tot 04.00 uur in Club Smederij, kaarten kosten 20 euro. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Bass music in april: de tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...