dinsdag, oktober 3, 2023

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Wild Noize, Heibel en meer

-

Home » Genres » Techno » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Wild Noize, Heibel en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

WildNoize

Wild Noize Weekender

We schreven al eerder over de Wild Noize Weekender en dit weekend staat ‘ie dan echt voor de deur. Een techno-marathon van maar liefst 28 uur verdeeld over drie dagen. Te beginnen in het Klokgebouw waar zaterdag om 22.00 uur de deuren opengaan tijdens de eerste editie van Wild Noize in Eindhoven. Onder andere Ben Sims, AnD en ROD staan klaar om tot 07.00 uur ’s ochtends door te stampen. Daarna gaat het door in Arcade waar je van 07.00 uur tot de volgende nacht 02.00 uur onophoudelijk door kan dansen. Kan degene die dit volhoudt een paar updates sturen naar de redactie? Dank alvast!

Van zaterdag 19 maart 22.00 uur tot maandag 21 maart 02.00 uur in het Klokgebouw en Arcade, combitickets kosten 44,50 euro. 

Kletskoek

Na twee hostings op Lakedance en Winter Park Festival is Kletskoek weer terug met een eigen feestje in Beachclub Sunrise op Aquabest. Dit keer gaan ze op zoek naar ‘The American Dream’. Met onder andere Kaiserdisco en Michel de Hey op het menu belooft het weer een fijn feestje te worden. Daarnaast staan de Kletskoek koks klaar om je te voorzien van de smakelijkste hamburgers en hotdogs.

Zaterdag 19 maart van 13.00 tot 23.00 uur op Beachclub Sunrise in Best, kaarten kosten 17,50 euro (zonder hamburgermenu). 

ZinloosGeluidWeekender

U-Niks vs Zinloos Geluid Weekender

En dan is het alweer Pasen. Reden te meer om er een extra feestdag tegenaan te gooien. U-Niks en Zinloos Geluid maken daar gretig gebruik van door in het paasweekend twee volle dagen door te feesten. Vrijdag beginnen ze met een avondje goeie drumnbass die je normaal niet op de radio hoort, volgens eigen zeggen en zaterdagmiddag zijn er kunstcreaties te bewonderen van onder andere Jeroen Bos en WeLoveTrash. Daarna gaan ze vanaf 16.00 uur door met livesets en duistere acidtekno, en dat 12 uur lang.

Van vrijdag 25 maart 22.00 uur tot en met zondag 27 maart 04.00 uur in de Hall of Fame Tilburg, weekendticket kost 10 euro. 

Houdoe Heibel

Aan alle goede dingen komt een eind. Zo ook aan vier jaar lang memorabele Heibel feesten. Om nog een keer met een klapper de deur uit te gaan, viert Heibel het met niemand minder dan The Clean Son, Beumer, Hank Long, Akemio Grey, Kobuz, Spektral, Vypro, Jens Rasmussen én Camiel Janssen. Feest alsof het de laatste is, want dat is het ook. Houdoe en bedankt.

Zaterdag 26 maart van 23.00 tot 04.00 uur in de Effenaar, gratis entree. 

Kijk voor meer tips in onze fris aangevulde agenda.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Winter Park Festival telt af tot heet feestje: Timetable online

Winterpret, gekkigheid en vooral een lawine aan feestmuziek, met headliners als Bizzey, Michel de Hey en Billy the Klit. Zaterdag...

IN BEELD: Kletskoek, ‘The American Dream’

Zaterdag 19 maart 2016 vond een nieuwe editie van Kletskoek plaats op Aquabest in Best. Thema in Beachclub Sunrise was ‘The...