vrijdag, december 8, 2023

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips Young Art Night, Melodiep en meer

-

Home » Genres » House » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips Young Art Night, Melodiep en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

Effenaar b2b Our House - header new

Our House B2B Effenaar

Oke, deze kan jullie niet ontgaan zijn natuurlijk, maar alsnog zet ik deze tip erbij. En wel bovenaan, want vrijdag geven we ons eerste eigenste Our Housefeestje! We gaan niet alleen back to back met de Effenaar, maar de dj’s ook. We hebben een aantal Brabantse dj’s gevraagd met wie zij b2b willen draaien en daar zijn een paar verrassende combinaties uitgekomen. Wat dacht je van Lucky Done Gone B2B Cinnaman? Bjorn Wolf B2B Carma Collective? Ferreck Dawn B2B Pieter Lepelaars? Stuk voor stuk verrassende combo’s waar net zo verrassende sets uit zullen voortkomen. Meer weten? Druk dan op die ‘gaan’ knop en dan zien we je daar!

Vrijdag 15 april Our House B2B Effenaar van 23.00 tot 04.00, kaarten kosten 11,50 euro. 

Young Art Night #8: GLAM!

De Young Art Nights in het Van Abbemuseum hebben altijd een speciale feeling. Op welke andere dag dwaal je ’s avonds door een museum om daarna tot diep in de nacht door te dansen? Juist ja, deze avonden zijn de ideale gelegenheid daarvoor. En omdat het Van Abbemuseum dit jaar 80 jaar bestaat, is het helemaal een speciale editie. Vanwege het 80-jarig bestaan gaan ze terug in de 80’s met een nieuwe expositie, is het museum 80 uur open én nemen de dj’s je terug naar de die good old glam periode.

Zaterdag 16 april van 21.00 tot 04.00 uur in het Van Abbemuseum, kaarten kosten 8 euro. 

Melodiep

Melodiep w/ Dense & Pika

De Arcade heeft met Melodiep al twee zeer succesvolle avonden achter de rug en ze denderen in dezelfde vaart door. Voor de komende editie hebben ze niemand minder dan de twee Britten Dense & Pika uitgenodigd. Individueel staan Dense & Pika bekend als Alex Jones en Christopher Spero, alias Glimpse. Hun eigen producties vallen op als een van de beste in hun soort house en techno, de sound heeft iets rauws en dat balanceert perfect op de lijn tussen Melodiep & Arcade.

Zaterdag 23 april van 23.00 tot 04.00 uur in de Arcade, kaarten kosten 12,50 euro. 

P79 Presents: Steve Rachmad

P79 weet wel vaker verborgen parels naar de Brabantse hoofdstad te halen, maar dit keer hebben ze wel een hele bijzondere weten te strikken. Steve Rachmad is wellicht een van de meest ervaren techno dj’s uit het land. Hoewel hij een Nederlander is, laat zijn sound je direct door Detroit wanen. De man heeft grote releases staan bij labels als Klockworks, Figure en Drumcode en op vrijdag 22 april geeft hij maar liefst een 3,5 uur lange set weg. Hoog tijd om die kelder ondersteboven te keren!

Vrijdag 22 april van 23.00 tot 04.30 uur in P79 Den Bosch, kaarten kosten 10 euro. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Afscheid Lady Aïda: “Ze kon dingen echt magisch maken!”

Maandag 4 oktober, een week na haar overlijden, werd in Eindhoven op bijzondere wijze afscheid genomen van Lady Aïda....

Overleden techno-pionier Lady Aïda regisseerde zelfs haar laatste, postume gig

De Eindhovense dj Lady Aïda is overleden. Ze overleed op 63-jarige leeftijd, na een kort ziekbed, aan borstkanker. In...