woensdag, februari 28, 2024

Pris’ Weekendwijzer 2×2 tips met Come Out, Ploegendienst en meer

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Pris’ Weekendwijzer 2×2 tips met Come Out, Ploegendienst en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

ComeOutandPlay

Come Out and Play Festival

Het is lente dus tijd om weer buiten te spelen! Het Come Out and Play festival is Oss is daar de perfecte plek voor. In het Jan Cunenpark kan je de hele dag genieten van zowel akoestische als elektronische acts uit de regio. Met onder andere Lost/ctrl, Bonxo x Nouriginal en Boomshalak Soundsystem. En dat allemaal voor noppes!

Zaterdag 21 mei in het Jan Cunenpark in Oss van 14.30 tot 00.00 uur, gratis entree.  

Peteyfest

Dat ze in de weilanden rondom Lierop van een goed feestje houden mag geen geheim meer zijn. Dat getuige wel met Nirwana Tuinfeest, maar waar de rockers daar goed aan hun trekken komen, hebben de danceliefhebbers hun eigen alternatief. Namelijk: Peteyfest. Ooit begonnen in een tuinhuis en nu uitgegroeid tot een heus festival met namen als FeestDJRuthless, The Partysquad, Dubvision en De Man Zonder Schaduw. We schreven er al eerder over, maar het mag als tip uiteraard niet ontbreken.

Vrijdag 20 en zaterdag 21 mei aan de Steemertseweg in Lierop, kaarten kosten 26 euro voor het hele weekend. 

OIJ-Yakumo

OIJ + Yakumo

Dit is geen feestje dat tot diep in de nacht doorgaat, maar wel een avond met twee elektronische acts die zeker de moeite waard zijn. OIJ liet dit al zien tijdens DDW Music. De dj maakt muziek dat vergelijkbaar is met SOHN en Flume waarbij hij zelf zowel produceert, zingt als live speelt. Yakumo verrast je met langzaam veranderende synthloopjes die je meenemen in in een tropische jungle met percussieve ritmes en trippy avonturen. 

Vrijdag 27 mei vanaf 21.00 uur in de Altstadt Eindhoven, kaarten kosten 9,50 euro. 

Ploegendienst

Vorig jaar was de eerste editie gelijk uitverkocht en dit jaar worden de ploegen opnieuw klaargestoomd om weer keihard te werken te werken. Het concept: DJ’s draaien in ploegen (B2B of B2B2B), op die manier ontstaan steeds weer unieke sets. Verwacht de lekkerste techno, house en disco of zwerf rond op het terrein opzoek naar guilty pleasures en creatieve verrassingen. Met onder andere Joost van Bellen, Dimitri, Elias Mazian en ROD moet dat geen probleem zijn.

Zaterdag 28 mei in Breepark Breda van 12.00 tot 00.00 uur, kaarten kosten 28,50 euro. 

Meer tips? Check dan onze agenda.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

20×20 Throwbacks: Tijn Kapteijns, eigenaar van Kairos Events

Een mooi rond getal was het zeker, verder was 2020 vooral een jaar om snel te vergeten. Maar dat...

Livestreams, releases en meer in september: De tips van onze redactie

Organisaties worden steeds creatiever en op kleine schaal worden weer live events georganiseerd. Ondertussen blijven de livestreams komen en...