vrijdag, december 8, 2023

Rampage 2020 Weekend maakt volledige line-up bekend

-

Home » Xaverius Funk » Rampage 2020 Weekend maakt volledige line-up bekend

Het grootste drum-‘n-bass en dubstep feest van het universum heeft afgelopen weken alle acts aangekondigd voor komend voorjaar. Het sportpaleis in Antwerpen zal op 13 en 14 maart meer dan 20 wereldacts verwelkomen. Naast duizenden bezoekers heeft Rampage 2020 dit jaar ook weer de terugkeer van het grootste ononderbroken achtergrondscherm ter wereld.

Op 10 oktober werden de eerste namen al bekend. Het Nederlandse powerhouse Black Sun Empire. Vrij snel daarna werd onthuld dat de enorm populaire Duitse bass-dj/producer Virtual Riot en het duo Delta Heavy allebei gloednieuwe audiovisuele shows neer komen zetten.

Hiernaast trakteert de organisator het publiek met tussenstops van de Pendulum Trinity tour en de Noisia afscheidstour. Alsof het niet genoeg was mogen Dirtyphonics hun vernieuwde Liive concept neerzetten. Tot slot krijgt Modestep ook nog een plekje in de line-up om een live-show te doen tijdens Rampage 2020.

Vanuit de community zou er veel vraag zijn naar een booking van de Britse formatie SASASAS bestaande uit Macky Gee, DJ Phantasy, Skibadee, Shabba D en Harry Shotta. Het vijftal heeft een grote legacy en komt bij elkaar voor een variërende set met jump-up, skank en rap. Verder zijn er showcases van fenomenen DPMO, Radar Records Soundsystem en NOX.

Er zijn ook een aantal opvallende back to backs deze Rampage. Zo komen er onder andere optredens met de anthems van Camo & Crooked b2b Mefjus, vieze basslines van AC13 b2b Ben Snow b2b IndiKa, brutale riddim en dubstep van MVRDA b2b Infekt b2b Samplifier en melodische knallers van Chime b2b Franky Nuts b2b Oliverse.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Wessel Hop
Wessel Hop
Enthousiast game- en muziekliefhebber. Bezoekt graag events en is hobby-producer in zijn vrije tijd. Voelt zich thuis in uiterste genres, maar heeft een voorliefde voor bass music. Als Baas van de bass covert hij deze stijlen dan ook voor TIOH.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Murdock: “Rampage is écht een community geworden”

Binnenkort vindt Rampage, the biggest drum 'n bass & dubstep party in the world, weer plaats. Op 10 en...