donderdag, december 7, 2023

Twee keer zo Smèrrig: Zomerweekender Smèrrig verdubbelt hostings

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Twee keer zo Smèrrig: Zomerweekender Smèrrig verdubbelt hostings

De zomer kan beginnen als het aan Smèrrig ligt. Het duurt nog even tot het laatste weekend van juli, maar de line-up van de Smèrrig Zomerweekender neemt mooie vormen aan. Voor de Zomerweekender van 2019 zijn onlangs de eerste 32 namen namen bekendgemaakt. Ook de eerste hostingpartijen van het festival vol diversiteit zijn inmiddels bekend; tot nu toe al acht – en daar komen er nog wel een paar bij. 

 

Ten opzichte van vorig jaar is het aantal hostings al een enorme uitbreiding. De Zomerweekender van 2018 bood aan vijf hostings een plekje op het festivalterrein. Inmiddels zijn er voor de editie van 2019 al acht bekendgemaakt; en dat is nog niet alles. Er is nog steeds more to be announced.

De hostings die inmiddels bevestigd zijn, zijn Café Kafke, Papi Chulo, HERRIE MET GERRIE, Studio Achterwerk, Hatseflats, Studance Events, Love me Tinder en natuurlijk Smèrrig.

Ook de ticketverkopen gaan hard. “We verwachten alle drie de dagen uit te verkopen. Ginne grap war!”, aldus de organisatie.

 

Line-up

Ook de line-up van dit jaar liegt er niet om. Met onder meer Mental Theo, The Partysquad, Donnie, Freddy Moreira en classics als CH!PZ en Belle Perez  is er voor ieder wat wils op de Smèrrig Zomerweekender. Ook Yung Felix, Smèrrig Diskjochies en Snelle zullen de Tramkade in Den Bosch op zijn kop komen zetten.

De line-up tot nu toe vind je in de afbeelding hieronder. Er is overigens meer nieuws, want aanstaande maandag wordt de volledige line-up bekendgemaakt.

Smèrrig Zomerweekender 2019, line-up

Jaren actief

Smèrrig draait intussen al jaren mee in de festivalwereld van de zuidelijke provincies. Naast  de zomerweekender zorg de organisatie achter het festival (Koninkrijk Van Muziek) voor het bootfeest Smèrrig Op Het Water en de clubtour Smèrrig Op Safari. Verder kun je de organisatie kennen van feesten als Spatial Outdoor, Newskoolfest en De Coalitie.

Onder meer Paaspop, Ploegendienst, Brabants Verbond en Solar Weekend zijn al aangedaan door Smèrrig als hosting. Komende zomer staan Paperclip Festival, We Are Electric en wederom Ploegendienst op de planning.

De Smèrrig Zomerweekender 2019 vindt plaats op 26, 27 en 28 juli op de Tramkade in Den Bosch.


Smèrrig Zomerweekender 2019

Tickets voor de Zomerweekender zijn hier te verkrijgen. Houd de Facebook-pagina van Smèrrig in de gaten voor meer nieuws en de line-up release. 

 

Omslagfoto door Jesper Wijnhoven

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Urban & Eclectic in Juli: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....