zaterdag, maart 6, 2021
Home Music House Sneakerz in de Stad met Marco V, Darkraver en Puinhoop Kollektiv

Sneakerz in de Stad met Marco V, Darkraver en Puinhoop Kollektiv

-

Het Stadhuisplein in Eindhoven is op zaterdag 29 augustus weer het decor voor het gratis toegankelijke dancefeest Sneakerz in de Stad. De line-up bestaat onder andere uit Marco V, Puinhoop Kollektiv, Billy the Kit en Darkraver.

Sneakerz in de Stad
Eerdere editie van Sneakerz in de Stad.

Marco V is een oude bekende in Eindhoven. Hij draaide jarenlang als resident in de fameuze club Danssalon, waar hij de basis legde voor zijn internationaal succesvolle carrière als dj/producer. Zijn zoon Thomas Newson is overigens inmiddels in zijn voetsporen getreden.

Ook uit Brabant zelf komt het energieke trio Puinhoop Kollektiv. Verwacht een pompende mix van moombahton, house en zelfs hardstyle. Ook LNY TNZ zoekt bij ieder optreden de grenzen van de eclectic beats op.

Lady Bee

- Advertisement -

Nadat Lady Bee 10 jaar met succes vele festivals en clubs heeft aangedaan als onder andere vaste MC van Sneakerz, staat het vizier vanaf nu volledig gericht op een carrière achter de draaitafels. Met haar unieke sound en mix van onder andere eclectic en trap, heeft ze nu al haar plekje in de dj-line-up van Sneakerz in de Stad verdiend.

Ook The Darkraver zal het Stadhuisplein zonder twijfel doen laten trillen op zijn grondvesten. De welbekende Billy the Kit en regionale talenten als Nano Bites, Glenn Dale en Miss Bontbeats maken de line-up compleet. De vocale ondersteuning van Sneakerz in de Stad op zaterdag 29 augustus ligt in handen van vrouwelijk schoon MC Boogshe.

Toegang en guarantee tickets

Sneakerz in de Stad is een gratis toegankelijk evenement voor bezoekers vanaf 18 jaar. Vanwege de mogelijke drukte wordt het sterk aangeraden om vroeg naar het Stadhuisplein te komen.

Het festival werkt ook dit jaar met ‘guarantee tickets’. Voor 10 euro (ex fee) heb je gegarandeerd toegang tot het evenement, 5 drankmunten en een snelle ingang! Deze kaarten zijn vanaf woensdag 22 juli, 12:00 uur verkrijgbaar via de website van organisator First Vision.

Afterparty bij Arcade

Party-people die na Sneakerz in de Stad nog geen zin hebben om naar huis te gaan, kunnen tot de vroege uurtjes terecht bij Club Arcade, om de hoek aan het Stratumseind. Vibrations heet de officiële afterparty, waar van 22:00 tot 04:00 uur onder andere Full Crate, XL NoizBoiz, RawEndz, SuddenDeaf en Savoi b2b Marnikx optreden.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Nationaal Evenementenplan gepresenteerd: ‘Per 1 juli volle capaciteit en geen afstand’

Vanaf juli moeten evenementen in hun volle capaciteit en zonder 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden. Dat is het...

DGTL 2021 kondigt volledige line-up aan: o.a. Camelphat, Love Minus Zero en Villalobos naar NDSM in september

In 2021 keert DGTL terug in Amsterdam. Deze editie van het evenement vindt plaats op 11 en 12 september...