donderdag, oktober 5, 2023

Tegenvallende kaartverkoop nekt EINDHOVEN goes IBIZA

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Tegenvallende kaartverkoop nekt EINDHOVEN goes IBIZA

Het festival EINDHOVEN goes IBIZA op zaterdag 16 juli gaat niet door. Door de combinatie van het slechte weer de laatste weken, de slechte weersvoorspellingen volgende week en een teleurstellende kaartverkoop ziet de organisatie geen andere optie dan het evenement af te blazen. 

“De tendens is dat veel festivalbezoekers de aankoop van hun tickets tot het laatste moment uitstellen. Dit maakt het voor ons heel moeilijk om hier budgettair op in te spelen”, aldus de organisatie. “We balen zelf ontzettend dat het zo anders is verlopen dan vooraf verwacht.”

2e editie

Het had de tweede editie van EINDHOVEN goes IBIZA moeten worden. Landsard Beach (vlakbij Eindhoven Airport) zou worden omgedoopt tot ‘Playa D’en Landsard’.

Op 5 area’s (deephouse, techno, trance, tech-house en remixxed House) en 2 rondvarende partyboten zouden meer dan 50 dj’s hun muzikale skills ten gehore brengen. Er zou ook een ‘hippie markt’ komen, met tal van aan Ibiza gerelateerde artikelen.

Daarnaast hadden bezoekers aan diverse watersportactiviteiten (jetski’s, flyboards) kunnen meedoen en zou er een ‘strandboulevard’ met palmbomen komen.

Meer events afgelast

In de aanloop naar het festivalseizoen werd het nieuwe technofestival AREA51 ook afgelast vanwege een tegenvallende kaartverkoop. Legions Outdoor Festival ging niet door omdat het terrein waarop het festival in Valkenswaard georganiseerd zou worden, een nieuwe eigenaar kreeg.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Verkleedfestival Kamping Kitsch Club komt naar Eindhoven

Kamping Kitsch Club komt dit jaar voor het eerst naar Nederland. Het grootste verkleedfestival van onze zuiderburen begint na...

Verplaatsen van debuut loont voor Eindhoven Goes Ibiza

De gewaagde move om Eindhoven Goes Ibiza te verplaatsen bleek een meesterzet. In plaats van een zwarte zaterdag kreeg...