donderdag, oktober 5, 2023

Swedish House Mafia lijkt terug te komen met nog meer nieuwe muziek

-

Home » Nieuws » Swedish House Mafia lijkt terug te komen met nog meer nieuwe muziek

In 2013 kwam een eind aan een tijdperk toen het Zweedse dj-trio Swedish House Mafia uit elkaar ging. Na een break van 6 jaar kwam er wel een reünietour van het trio, bestaande uit Steve Angello, Sebastian Ingrosso en Axwell. Maar nieuwe muziek bleef uit. Afgelopen donderdag postte het trio echter een nieuwe track op social media en nu lijkt er nog meer nieuwe muziek aan te komen.

Coverfoto: Parlophone Music SwedenCC BY 3.0

Afgelopen donderdag postte het trio ‘It Gets Better’ op YouTube, een track die nog het meest doet denken aan de stijl van The Chemical Brothers. De 3 minuten durende track voelt erg opzwepend en donker en de energie komt vooral uit de diepe basslijn. Benieuwd? Luister hem hieronder:

Voor veel fans kwam deze track als een donderslag bij heldere hemel, maar het trio lijkt nog niet klaar. Zondagavond postte het trio een foto op social media met de tekst ‘TOMORROW’, waarbij gehint lijkt te worden op nieuwe muziek.

Teaser van nieuwe Swedish House Mafia track?

Op de foto zijn 3 omtrekken van personen te zien in de achtergrond, wat waarschijnlijk referereert naar een nieuwe videoclip die maandag gepost gaat worden.

Steve Angello van Swedish House Mafia op Lakedance
Steve Angello, een van de drie dj’s van Swedish House Mafia, op Lakedance

Bij TIOH zijn we in ieder geval erg benieuwd naar nieuwe muziek van de Swedish House Mafia. Mochten er meer tracks aankomen, dan bestaat de kans dat een nieuw album van de Zweedse dj’s volgt. Zodra de nieuwe track uit is, zullen we dit bericht updaten en je op de hoogte stellen via onze kanalen.


Meer EDM releases

Geïnteresseerd in meer EDM? Onze huisschrijver Juliano geeft je maandelijks zijn top 3 op het gebied van beste EDM releases. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de danceindustrie en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Stef Appelhof
Stef Appelhofhttps://stefappelhof.com/
Manusje-van-alles als het gaat om marketing, webdesign, events en muziek. Als DJ te vinden in Café Bolle en Café Sgt. Peppers, maar ook bij de door hem mede opgerichte concepten Stemrecht en Thuis Stappen. Daarnaast als productieassistent actief geweest bij ADE. Ook de website waar je nu naar kijkt is door Stef gemaakt.

Gerelateerd

EDM in januari: de top 3 van Juliano van der Knaap

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

Afteren met huisgenoten: Dit zijn onze EDM hoogtepunten van 2021

Wat waren in 2021 de absolute EDM hoogtepunten? In een serie ‘Afters’ maken de muzikale specialisten van TIOH nog...