woensdag, november 25, 2020
Home Music House The Flying Dutch weer in Eindhoven, locatie nog onbekend

The Flying Dutch weer in Eindhoven, locatie nog onbekend

-

The Flying Dutch wordt in 2017 – op 3 juni – opnieuw in Eindhoven georganiseerd. Dat maakte organisator ALDA Events bekend via Facebook

Over de locatie is nog niets bekend. De 1e editie van het mega-evenement werd gehouden op Strijp-S. Het bleek succesvol. Dit jaar streek het festival neer op het E3 Strand in Eersel. Ook op de nieuwe locatie raakte The Flying Dutch snel uitverkocht.

>> Zie ook: De 8 mooiste dancepodia van 250K uit Eindhoven <<

- Advertisement -

Naast Eindhoven zijn ook Amsterdam en Rotterdam opnieuw aangekondigd als steden. De dj’s zullen per helikopter tussen de verschillende steden reizen.

https://www.youtube.com/watch?v=uJhDlj0c4QQ

Kaartverkoop The Flying Dutch

De kaartverkoop gaat op 27 januari 2017 van start. Meer informatie over de line-up en de afsluitende acts wordt binnenkort bekendgemaakt. Op de afgelopen editie bestond de line-up uit Tiësto, Hardwell, Showtek, Armin van Buuren, Afrojack, Martin Garrix, Nicky Romero, Firebeatz, Oliver Heldens en W&W.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...