maandag, maart 8, 2021
Home Music House The Flying Dutch ook met locatie E3 Strand snel uitverkocht

The Flying Dutch ook met locatie E3 Strand snel uitverkocht

-

De wijziging van de zuidelijke locatie (van Strijp-S in Eindhoven naar het E3 Strand in Eersel) heeft geen invloed op het verkoopsucces van The Flying Dutch. De organisatie (ALDA Events en John Ewbank) maakte vrijdag  bekend dat de tweede editie van het megalomane dance-event binnen 6 uur was uitverkocht. Op de line-up staan de allergrootste Nederlandse headliners, onder wie Tiësto, Hardwell, Showtek, Armin van Buuren, Afrojack, Martin Garrix, Nicky Romero, Firebeatz, Oliver Heldens en W&W.

FlyingDutch

Hardwell is de afsluitende act in Eersel. Armin van Buuren sluit af in Amsterdam, Afrojack in Rotterdam. Het evenement duurt op 4 juni van 12.00 tot 00.00 uur.

- Advertisement -

>> Zie ook: The Flying Dutch en andere hoogtepunten van dancepodia-bouwer 250K/Eyesupply uit Eindhoven <<

Groot succes

Vorig jaar werd de eerste editie van het mega-evenement georganiseerd. De dj’s vlogen per helikopter tussen de drie steden. Dat gebeurt ook dit jaar weer.

De locatie in ‘Eindhoven’ is dus wel gewijzigd. Vorig jaar was Strijp-S het toneel voor The Flying Dutch. Door bouwwerkzaamheden op dat terrein is het evenement naar het E3 Strand verhuisd.

https://www.youtube.com/watch?v=5VIcSiLUxNo&feature=youtu.be

De kaartverkoop begon vrijdag 5 februari om 12.00 uur via www.theflyingdutch.com. Nog voor de avond viel waren alle kaarten weg, aldus de organisatie.

Met ruim 100.000 bezoekers was The Flying Dutch ook vorig jaar uitverkocht.

The Flying Dutch naar Azië?

Grote vraag is of The Flying Dutch dit jaar ook locaties of edities in het buitenland omvat. In een interview met een van onze redacteuren zeiden John Ewbank en Allan Hardenberg (ALDA) dat ze de ambitie hebben om ook hun vliegende Hollanders ook de grens over te laten gaan.

Ze lieten doorschemeren dat de markt in bijvoorbeeld Azië ook mogelijkheden biedt. De opening van een apart kantoor van ALDA in Hong Kong, recent aangekondigd, is wellicht een teken aan de wand.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Nationaal Evenementenplan gepresenteerd: ‘Per 1 juli volle capaciteit en geen afstand’

Vanaf juli moeten evenementen in hun volle capaciteit en zonder 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden. Dat is het...

Back To Live, terug op de dansvloer: ‘Alsof je weer voor het eerst verliefd wordt’

Voor het eerst sinds een jaar weer dansen, legaal en zonder afstand of mondkapje. Voor 1300 uitverkorenen werd het...